mandag den 12. marts 2012

Gammel dukkeseng i nymalet Maileg stil

Igår søndag var der kæmpe loppemarked i hele Rødovre centeret, det holdes 2 gange årlig. Og jeg var selvfølgelig lige et smut forbi  :)
Der gik ikke længe før jeg fik øje på en stor sød gammel dukkeseng. Den måtte jeg altså bare eje, havde regnet med at jeg skulle af med en "bondegård" men jeg fik den for 60 kr. Så jeg var over lykkelig.  Jeg vidste lige præcis, hvordan jeg ville have den til at se ud. Jeg har malet den om, så den passer med min hjemmelavet dukkevogn i bedste Maileg stil.
Dukkesengen var i en blågrå/grøn farve med slidte glansbilleder på. Sengen var faktisk okey sød som den var, men når jeg har en ide' så skal det udføres - Og jeg er blevet fuldt ud tilfreds med resultatet.
Forneden kan I også se min dukkevogn i samme stil, som jeg lavede om sidste år.

Så fin blev min dukkeseng til mine Maileg kaniner :)


Sådan så dukkesengen ud før, 
farven var dog ikke så lyseblå som det ser ud til her på billedet


Min hjemmelavet/malet dukkevogn i Maileg stil. Hvis du vil se hvordan den så ud før så klik HER
8 kommentarer:

Maj-Britt Johansen sagde ...

hej Tina
Hvor er den blevet sød,du kan bare det der knus Maj-Britt

Sisse sagde ...

idHej Tina, hvor er den sød

ØV øv og atter øv kom i tanke om det for sent igår til at jeg gad køre der ud. var der eller´s gode ting der ude

ha en dejlig aften knus
Sisse

Anette sagde ...

Hej Tina
Hvor er den blevet fin. Jeg forundres hver gang jeg ser, hvad maling kan gøre ved ting.
God aften til dig fra mig

Louise sagde ...

Neeej hvor er den sød og ligeledes din dukkevogn- sådan en må jeg bare eje..... Har allerede luret mig en på DBA.... :-)
Men hvordan maler du det fine mønster?? Skabelon?? Håber jeg må "låne" din ide....
Rigtig god blog i øvrigt...
Hilsen Louise

Indretning og ideer i sommerhusstil sagde ...

Hej Søde Tak for din søde kommentar og du kan tro dagene bliver nydt hvor har jeg savnet det.Den er da blevet helt fantastisk den seng men du er jo bare en knag til det der :-)Er lillemanden begyndt i børnehaven?Knus Herfra til jer alle Else

Lulufant sagde ...

Tak Maj-Britt :), Jeg er også glad for den. Men det er jeg ikke ene om Elias min mindste dreng tonser rundt med sengen hele tiden.

Hej Sisse :) Ejjj... der var ikke så meget af komme efter denne gang, men det kommer jo også an på hvad man går efter. Det er jo de samme stande og mennesker for gang til gang, så jeg ved efterhånden hvor jeg skal gå hen.. Men jeg fik da købt noget lækkert brugt børnetøj til ungerne, så det var jo dejligt og så lige denne dukkeseng :)

Tak Anette :) Ja, det er faktisk ret vildt at der ik skal mere til ..

Hej Louise..
Så har du været heldig hvis du har spottet en af de små dukkevogne.. De er ikke til at finde de helt små nemlig. Nej, jeg maler ikke efter nogen skabelon, men maler direkte fra hånden. Du er mere ind velkommen til at " låne" min ide, så længe du bare er sød og nævner hvor du har set ide'en fra og eventuelt linker.. Det plejer jeg nemlig selv at gøre :) Jeg har været inde og melde mig som fast læser af din blog, den er rigtig sød :)

Hej Else.. Det kan jeg godt forstå at du nyder. Ja, det var Elias første børnehave dag idag, han tog det rigtig pænt, så jeg håber at han klarer det lige så godt imorgen :)

Tak for Jeres kommentarer ;D))
Knus Tina

Loppe sagde ...

Det er du knagme dygtig til !!

Tillykke med kuppet - og det fine resultat

Kh
Loppe

Guldloks moster sagde ...

Hvor er den bare blevet fin, det er du bare så dygtig til - jeg er meget imponeret.

Knus Lotte