Min profil

Velkommen til min blog Lulufant og ind i mit univers ***

Bag Lulufant gemmer der så en kreativ 35 årige mor til 3 skønne drenge Tobias, Andreas og Elias, hvor den største af mine børn har diagnoserne GUA, Ataksi, Infantil autist og ADHD. Og den mellemste har ADHD og Aspergers. Dette kan til tider være hårdt som forældre at tackle, da tingene herhjemme ikke bare altid kan kører på en "lige snor", da der er en del hensyn der skal tages. Jeg har også selv haft en del at kæmpe med, da mit " drømmeliv med børn og hvordan det skulle være " ikke kunne blive opfyldt og der blev "skudt en lang pil" igennem den drøm. Så jeg har måtte starte forfra på mange måder og opbygge noget nyt. En ny drøm.... Så min hverdag er nok ikke så sukkersød og lyserød som den måske kan tolkes ud fra vores bolig stil. Men jeg lever og ånder endnu :)
 I 2010 havde jeg et voldsomt fald på mit haleben og ryg, som stadig volder mig store smerter dagligt. Så en dag ... da det hele blev for meget, oprettede jeg denne blog Lulufant, hvis navn står for mine 3 børn ( 1 lidt længere historie ^_^ ). 
Min blog er :: ****** Et frirum for smerter og sorger , mit eget terapi univers.. Et sted som kun tilhøre mig, mine tanker og min store lidenskab*** Min kreative side**** og hvad der ellers hører til der ***
Siden fra barn ben har jeg været multi kreativ, som jeg så fint har valgt det skulle hedde..
Det vil sige, at jeg har tegnet, malet lige siden jeg kunne holde på en blyant. Nu er jeg jo blevet en del år ældre, kan vist ik lige komme uden om det!!!!  Godt så!!! Men den kreative side/evne har kun udviklet sig siden og nye interesser er dukket op og nogle gået igen hen af vejen. Jeg har blandt andet lavet 3D kager til vores familie fødselsdage. Der fik jeg styret min lyst til at blande farver, skabe noget, samtidig med at være kreativ. Hvis I skulle få lyst til at se hvad en 3D kage er for noget kan I se mere ***HER***.  Det er efterhånden et godt stykke tid siden jeg sidst har lavet en, da jeg måtte erkende at min ryg ikke kunne holde til det..
Loppemarkeder har jeg altid været vild med ( tror efterhånden at det er et familiegen det er gået i arv ) Men jeg nyder det i fulde drag at gå på loppemarkeder og der for jeg koplet af fra hverdagens stress og jag, i at finde gamle slidte ting som kunne trænge til en kærlig hånd eller blot en lille "makeover". Hele mit hjem er stort set fra loppemarkeder eller ting der er sat til storskrald eller blot fundet i den nærmeste genbrugs forretning. Har tit fået af vide fra familien ** - Ejii Tina det behøver du da ikke at sige til folk!!!
Men JO!! Det behøver jeg, for jeg er ikke af den type der er flov, tværtom. Jeg er så stolt over at have formået at kunne skabe det hjem som jeg nu engang har med små midler og ved at genbruge.. Jeg ser det ikke som et tabu men snarer en triumf - min stolhed**
For hvor der er sparet er der tjent.

Så derfor::  Her på min blog vil I nok se en masse loppefund, som er blevet gjort i stand ( hmmm... eller som venter pænt i skuret ) Smiler*** Små fiduser til at sparer penge, ting købt med en lille pengepung som forhåbentlig kommer til at ligne en "million", **mindre kan dog også gøre det** Min store lidenskab og min personlige * GETAWAY*, mine malerier.
Jeg elsker at skabe og forme ting på nye måder, syr også lidt .... alt i alt kommer I til at se hvad der sker inden for min egen kreative verden.
Jeg vælger at dele ud og vise verden hvad jeg kan byde på af kreative ting, vælger at livets forhindringer * om jeg så må sige * ikke skal tage det hele fra mig, trods et liv med smerter og sorger. Vælger at kæmpe sammen med min kreative side som hjælper mig igennem min hverdag så den bliver mere tålelig.
Så med min blog vil I forhåbentlig komme til at se livets glæder igennem mine øjne og igennem min kreative side.. 
Og som jeg nok ikke kan løbe fra, så elsker jeg lyserød og lyseblå, alt hvad der er tøset og feminint, Maileg og Greengate. Jeg kan til tider virke lidt skør og komplet tosset, men tror at det er det der somme tider skal til... Så hvis dette ikke er noget for dig, så er du havnet forkert for det vil fylde MEGET på min blog ***LULUFANT ***
Men nok om mig for nu.....

I er mere ind velkomne til at skrive 1 kommentar herinde eller 2 eller hvad der nu lyster Jer, på mine blogindlæg, jeg nyder at læse dem og sætter så stor pris for hver en hilsen jeg får *********
Hvis I skulle have nogle spørgsmål til mig eller bare vil sende en hilsen på mail, så kan det gøres på denne mail. adresse :::

tinakopowskilarsen@hotmail.com

Med ALT dette sagt vil jeg bare byde Jer HJERTELIG VELKOMMEN til Lulufant og jeg håber at du vil få lyst til at kigge forbi en anden gang.

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tina bom Dia !

Faz alguns dias que conheci seu blog e estou apaixonada, agora acabei de ler seu perfil e descobri a guerreira que escreve aqui além de uma grande artista ...parabens e obrigada por compartilhar esse mundo magico com a gente ! bjus

Fique com Deus

Claudia

Unknown sagde ...

Hi. Do you speak english? I loved reading your profile. I started my blog for the same reason as you started your blog! I dont have a tailbone problem. I suffer from Fibromyalgia and some other problems. I blog to distract from pain! I would love to feature your blog on hearthandmadeuk http://www.hearthandmade.co.uk

Please email me - hearthandmadeuk@googlemail.com

------------------------------------------

Hej. Taler du engelsk? Jeg elskede at læse din profil. Jeg startede min blog af samme grund, som du startede din blog! I dont have et tailbone problem. Jeg lider af fibromyalgi og nogle andre problemer. Jeg blogger for at distrahere fra smerte! Jeg ville elske at funktionen din blog på hearthandmadeuk http://www.hearthandmade.co.uk

Venligst email mig - hearthandmadeuk@googlemail.com

Tjalfes hus sagde ...

Hej >tina, jeg har fulgt dig længe, kan du huske du lavede de der skønne lange nisser(Maileg koipi) de var næste bedre end originalen ;) når jeg trænger til en pause, så klikker jeg ind hos dig, har selv en HSP dreng, så jeg kan genkende det med at dagene ikke kører på en snor, og drømmen om en alm fam, er gone..Så er det fedt at forsvinde ind i det kreative univers, tak fordi vi kan se med og bare tak fordi du er så herlig ligefrem og fantastisk kreativ.. hilsen Helle..

Unknown sagde ...

Hej Helle
Hvor er det en sød kommentar du hsr lagt til mig. Desværre har jeg ikke været så meget på Blogger i knap 1 år nu. Der sker nemlig så meget i min lille familie. Så Blogger har kommet lidt i 2 række. Jeg er dog på IG instergram. Ligger lidt foto ud der engang imellem ved godt det ikke er helt det samme men hvis du skulle få lyst kan du finde mig under navnet TINAKOPOWSKI. .Hvad er HSP en forkortelse af hvis jeg må spørge kender ikke lige det.. tror jeg.

Fedt at du kan genkende den hverdag som man kan have.
Kan du have en rigtig dejlig solrig dag Helle
Mange forårs hilsner fra mig

Unknown sagde ...

Hej Helle
Hvor er det en sød kommentar du hsr lagt til mig. Desværre har jeg ikke været så meget på Blogger i knap 1 år nu. Der sker nemlig så meget i min lille familie. Så Blogger har kommet lidt i 2 række. Jeg er dog på IG instergram. Ligger lidt foto ud der engang imellem ved godt det ikke er helt det samme men hvis du skulle få lyst kan du finde mig under navnet TINAKOPOWSKI. .Hvad er HSP en forkortelse af hvis jeg må spørge kender ikke lige det.. tror jeg.

Fedt at du kan genkende den hverdag som man kan have.
Kan du have en rigtig dejlig solrig dag Helle
Mange forårs hilsner fra mig

ENCARNA sagde ...

Hej Tina,
Mit navn er Encarna, jeg er 58 år og bor
I Madrid (Spanien).
Din historie har rørt mit hjerte. Jeg undrer mig:
Hvorfor er livet så svært for nogle mennesker?
Jeg kan ikke finde et svar.
Dine 3 skatte er heldige at have en mor som dig.
Dit kreative sted er fantastisk. Du laver vidunderlige ting.
Min kære, stop ikke med at gøre dem, for de er din flugtventil.
Så meget som andre har brug for dig, skal du altid afsætte tid til dig selv, for den tid vil helbrede dig.
Med al min kærlighed sender jeg dig et varmt kram.
Encarna

Hemp Portugal sagde ...

Just amazing!! How i understand you...
Just saying, that you gained another fan!!! Love your work :)