torsdag den 15. september 2011

Dukkevogn i bedste Maileg stil

Der har været lidt stille her på bloggen i et stykke tid, det er ik med min gode vilje. Men jeg har bare ik haft overskuddet til det, da jeg har haft og stadig har en masse tanker og store bekymringer, som jeg lige skal have styr på i den nærmeste tid og det tager bare al kræften fra mig, så jeg har været lidt i hi i min egen hule.
Nå, men nok om sorger og bekymringer fra mig i denne omgang. Puhhaaaa...     :/
Det er jo alligevel ikke så fedt at læse om. Men engang imellem har man bare brug for lidt luft. Min "øv" ventil skulle/ skal bare lige justeres. Lyder alt dette som noget værre vulapyk, så se bort fra disse første 10 par linjer.

Jeg fandt endelig en "gammel" dukkevogn på loppen for et stykke tid siden. Den har jeg nu fået sat istand, malet og plejet som et lille barn. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er 1 af dem, der bare er vild med Maileg. Og jeg har længe savlet over Maileg's dukkevogn til kaninerne, de er simpelthen så søde. Men jeg har kun store kaniner, så dem kan jeg jo ikke proppe ned i sådan en lille dukkevogn fra Maileg.
Så jeg besluttede, at jeg ville lave min egen store dukkevogn om, i bedste Maileg stil, for den er aldeles skøn.
Jeg startede med at spraymale hele dukkevognen i lyseblå ( blev dog alt for mørk i farven.. typisk!!! ) Så jeg måtte igang med penslen istedet for. Jernbøjlen skruede jeg af og smed plastik overtrækket i skraldespanden og så skar Brian jernbøjlen i stykker for mig, for at jeg så igen kunne samle den i et træhåndtag som jeg lavede af et stykke træskaft,  fra en gammel kost. Plastikhjulene røg samme sted hen ( i skraldspanden ) og så lavede jeg nogle nye i træ, som var mindre og betydelig bedre. Det hele har jeg malet med akrylmaling og derefter givet en tur med et lag lak.
Nu står den i stuen og ser rigtig nusser ud og er helt parat til både kaniner og rulleture.

Sådan så den ud før :

Er den ik' bare blevet fin??

Håber at I alle må få en dejlig aften
Knus fra mig
Tina

12 kommentarer:

Louise sagde ...

Hej den er da bare blive så fin.... flot arbejde. ha en dejlig aften. klem

Bedstemors Kram sagde ...

Dukkevognen er blevet rigtig fin, håber også du har fået det bedre, de andre dage er ikke noget at samle på, de kommer bare snigende - ØV
knus fra Jo

Anonym sagde ...

Hvor er den blevet flot.
For et stykke tid siden lavede hende der Velkommen med farver en noget ligende.
Og jeg har ledt efter en lige siden.
Den var bare så flot.
Men det er din helt sikkert også.
Så jeg må ud og søge igen.
Måske heldet er med mig:0)

Håber du snart er ovenpå igen.

Kram Celine.

Lulufant sagde ...

Tak skal I ha' for de søde ord. Jeg er også blevet rigtig glad for dukkevognen og ungerne syntes også at den er fantastisk, så hvad mere kan man forlange :)

Til Celine
Det er Susi, du mener..
Ja, hun har også lavet en i helt lyseblå og den er nemlig også super fin. Du må ud og lede, jeg har været 1½ år om at finde min, for jeg ville nemlig have den med tyndt metalbøjle/håndtag og de er ikke helt nemme at finde, ihvertfald ik lige her i vores område. Men til gengæld har de masser af de nye, der er lidt større i det og med skruer, til billige penge. Men min er limet og sømmet sammen med bitte små søm. Det var et rent helt held at jeg så den.
Håber også at du finder lige præsic den du leder efter.

Knus Tina

Anonym sagde ...

Hejsa Søde Tina .....Se det hjalp at få luft :-))))DEJLIGT du lige fik overskud til at lave dette fine indlæg og nej ingen misundelse herfra på din helt fantastiske dukkevogn.Men du er og bliver super dygtig.STORT KRAM til dig og forsat rigtig god aften til dig og familien Else

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Lulufant sagde ...

Tak Else og Susi :)
Det håber jeg også at jeg gør.. Det er mig der takker for de søde ord. Det er så hygsomt at vi kan dele kreative ideer og tanker med hinanden, så kan vi alle inspirerer hinanden..
Knus mig

Anonym sagde ...

Hejsa Tina hvor er jeg glad for jeg kender et menneske som dig gang på gang beviser du du er et menneske med et stort hjerte.Og jeg takker for dine altid positive og dejlige kommentar på blogen de betyder mere end du tror :-)Så Tina Jeg ved i den mørke tunnel er der masser af lys forude for du er en fejder.KRAM Else til dig søde og familien

stricksonne sagde ...

sooooo süß!!!!! die neue farbe ist super!!!!! liebe grüße, angie

Lulufant sagde ...

Else <3 <3 <3 <3

Henny sagde ...

Flot arbejde. Den er sørme blevt rigtig flot. Og står som ny igen.

Lulufant sagde ...

Tusinde tak Stricksonne Og Henny :) Jeg er også bare så glad for den og mine unger også, Elias elsker at tonse rundt med den..
Knus fra mig
Tina