tirsdag den 8. november 2011

Eivin & Feodora

Så er jeg tilbage igen efter lidt over en uges blog stilhed :) Jeg har været mentalt et helt andet sted ( I Fimoland, smerteland og nisseland).. Men nu har jeg lige lyst til at lave et indlæg, om de næste Medusa inspireret figurer som jeg har lavet. Jeg mangler stadig at vise Jer et par stykker endnu, men først skal Eivin & Feodora lige præsenteres .....
Jeg lavede dem for 1 ½ uge siden, så nu må det være på tide at vise dem frem i lyset.

Hils på Eivin & Feodora
Eivin


 Feodora


Eivin's plads indtil videre..

Håber at I alle har haft det godt i den forgangne uge  :)
11 kommentarer:

Else sagde ...

Wauuu de er sku ja undskyld men super flotte nu kan man så føgle man gentager sig selv igen igen men du er super dygtig her har jeg totalt opgivet og venter til vi mødes igen.Dejlig at se dig tibage igen :-)Knus og forsat rigtig dejlig dag og tak for dine altid søde hilsner/kommentar på min blog Else

Diana`s sagde ...

neiiiiijj hvor er de fine...bliv ved bliv ved..hvilken maling bruger du Tina ???
uh ville ønske jeg får tid, men har drøn travl med juleforberedelser i butikken..jeg skal vist lige over advent og 1 dec inden der er luft i kalenderen...i mens nyder jeg dine små skønne figurer..kram og god dag
Diana

Fru Lyserød sagde ...

Wauw, wauw, hvor er du bare dygtig, de er så skønne de nisser :-))))
Får helt lyst til at prøve :-)

Knus Anette

camillaeli sagde ...

Tina det er jo helt fantastisk, som du kan blive ved med at skabe skønne nisser.
Jeg er imponeret over de flotte detaljer....... Jeg skal vist øve mig lidt mere i det der fimo ;o)

Lulufant sagde ...

Tak tak tak alle sammen :)
Til Else..
Det gør bestemt ikke noget at du gentager dig selv, det gør mig kun glad at høre sådan rosene ord..Æv.. altså, du må på den igen Else. Du kan godt!!

Til Diana
Jeg bruger ganske alm. akrylmaling eller maling til læred, derefter giver jeg det en omgang med MAT lack. Så står det rigtig flot.
Uhh.. juleforberedelser.. se det lyder da bare vildt hyggeligt, jeg elsker at pynte og rykke rundt på opstillinger.. Så dejligt at du selv har en forretning, det er også en af mine store ønsker for min fremtid.. Og tak i lige måde..

Til Anette
Du skal da bare i gang, du har da om nogen en god fantasi, med alle de flotte ting du får hæklet. Lille advarsel!! Fimo er stærkt vanedannende..

Til Camilliaeli
Dine blev da super flotte!!!!, jeg syntes at de blev rigtig gode..
Jeg har også måtte sande mange gange at øvelse gør mester..- ikke at jeg siger at jeg er det overhovedet- en mester altså. Men når jeg vil lære noget, gør jeg det også klart med mig selv på forhånd at man måske bliver nød til at ødelægge det man var i gang med og starte forfra hvis det ikke blev godt. Engang da jeg gik på Akademiet for tegning & Design, lavede jeg en ca. 60 cm høj ler modelmand, hvor vi kiggede efter en croquis model. Jeg syntes selv at det lignede fint og var vildt stolt over at jeg kunne lave en lermand, men læreren gav hele holdet en vigtig lektie, som vi ikke så komme..
Vi alle skulle slå lermodelen vi var igang med og starte forfra fra bunden IGEN og begynde på ny. Jeg lærte ud fra det, at man ikke skal give for hurtig op og at man skal ikke være bange for at fejle og vigtigst af alt - ikke at være bange for at ødelægge det man har lavet og starte på ny. Og da jeg var færdig med nøgen model lermanden 2. gang kunne jeg se, at jeg havde lavet en masse forkert 1. gang, man var bare blind over for det. Jeg kan huske at jeg blev skide sur på læreren, men måtte så også sande at den faktisk blev meget bedre 2. gang.
Jeg har selv måtte masse nogle af de figurer jeg har lavet til ukendelighed, da jeg ikke bliv helt tilfreds og så starte på ny. Men nu bliver jeg ikke sur ved det mere, for som regel kommer der bare noget bedre ud af det.
Så for at gøre en lang historie kort- så bare klø på!! Man lærer af sine fejl og det er jo ikke en dårlig ting. Og dine figurer er bestemt ikke dårlige, så op med krea selvtilliden Camillaeli ;D))

Ha' en dejlig aften de damer
Knus fra Tina

Solvejfire sagde ...

For pokker lulufant du sprøjter dem jo nærmestud, som var det en helt lille fabrik :D de er bare så skønne. Du kunne jo lave dem som værtindegaver eller julegaver, jeg ville elske at å sådan en. God aften lulufant

Else sagde ...

Hejsa Tina vil du ændre mit blog navn på billedet du så sødt har til lagt http://stjernesysler.blogspot.com det er mit nye navn på blogen til jer der læser med her på Tinas indlæg og er fast læser af min blog skal i ændre navnet i jeres blogliste hedder ikke himmelskesysler mere kram Else

Else sagde ...

Hejsa Tina måske du kan hjælpe mine indlæg kommer ikke ud andet end på min egen blog i andre som er fast læser kan ikke se det ved du evt hvad man kan gøre har gjort det google skriver men der sker intet og man kan jo ikke skrive til nogen om problemet.Kan du evt hjælpe eller andre der ser med.Man kan god skrive kommentart hos mig på tidliger indlæg men så ikke mere:-)HJÆLP Else

Birgitte med Annekset sagde ...

Hej,
Hvor er de bare fine. :-) kan næsten ikke vente med at hente julepybten frem. :-)
Kram Birgitte

Birgitte med Annekset sagde ...

Hold da op - var for hutig, for havde læst det som om, at det var Medusa figurer, men nu er jeg da endnu mere imponeret. :-))

Lulufant sagde ...

Tak Solvejfire og Birgitte..
Til Solvejfire...
Ja, men nu har " fabrikken" heller ikke flere penge til krea ting i denne omgang, så den er lige på standby med flere projekter ;) Den skulle jo nødigt gå konkurs :P) Man kan jo købe sig fattig i Fimoler, det er bare så sjovt at lave, med desværre også en lidt dyr hobby syntes jeg. Fimo'en kunne godt være betydeligt billigere efter min mening. 1 stor pk. med 350 g. koster 100.- Og den kan jeg få ca. 3 store figurer ud af.
Så det er det eneste - minus ved Fimo'en. Det er lidt for dyrt, hvis man ikke har alverdens penge.
Og ja, det kunne være en rigtig fin ting at give i værtindegave eller julegave. Det er ihvertfald en meget personlig gave og dem elsker jeg, de er de bedste når de kommer fra hjertet :) :)
Til Birgitte
Nej, det er ikke Medusa's egne, kun inspireret derfra :) Jeg laver skam dem selv og til stor glæde. Så vildt at du troede at det var Medusa's !! :) Så tak for den fine kompliment :)
Kan I alle have en dejlig dag
Knus fra Tina