tirsdag den 29. november 2011

Drømmer om en hvid jul...
Jeg er absolut 1 af dem der bare elsker sne. Alt bliver så smukt og jeg må tilstå at jeg allerede længes efter den første sne. De første dalende snefnug. Sidste år havde vi hvid jul her i Rødovre og jeg håber sådan på at vi skal opleve det igen, for der er altså en hel special stemning når der er hvid jul.
Billederne her er taget ude i vores have sidste år i december.


10 kommentarer:

Else sagde ...

Hej søde...Ååå kunne jeg også godt have tænkt mif i massevis hertil morgen da der skulle tages stemningsbilleder til blogen :-)Håber du har det godt har skrevet til dig på facebook.KNUS og forsat rigtig dejlig dag herfra Else

Madame Rosa sagde ...

Hej Tina
kansagtens følge dig der er ikke noget mere hyggeligt end sne.bare man ikke skal køre i det,ja sidste år var der allerede sne i oktober. Sne-Lys-hygge,det er bare skønt knus Maj-Britt

Annette sagde ...

JA, billederne er meget flotte, meeen hvis vi får hvalpe, er jeg da helst fri for al den sne, ihvertfald skal der ikke falde så meget, som vi fik i sidst. Så kan de små hvalpe jo ikke komme ud og nyde livet i haven.
Kærligst lillemor

Anne O sagde ...

Flotte billeder. Vil gerne have hvid jul med flot frostvejr. Det er så hyggeligt. Knus Anne

Lulufant sagde ...

Du har helt ret Maj-Britt,,, det flotte går ligesom lidt af det når det bliver til sjap og det er heller ikke sjovt at kører i, men så er det til gengæld så smukt i haven og det nyder jeg bare så meget..

Ja, ja moar lad og nu først se om den ER med hvalpe og hvis den er så når de bestemt heller ikke ud får så guggi guggi nuller jeg nemlig med dem hele tiden ;D)

Nemlig Anne.. Det stemmer jeg også for,, hvid jul , hvid jul kom til mig :)

Knus fra mig

Else sagde ...

Hm den har alså stået der min lille kommentar.det er nok drillenissen.Her er det mig der takker for snakken håber du snart er rask igen knus Else

Solvejfire sagde ...

Uha det kan jeg kun delvis tilslutte mig :) ønsker mig også en hvid jul og det må da også godt ligge lidt længere end julen, meeeeeen som det har været de sidste to år, ønsker jeg ikke.
Det er nu for for meget besværligt, der følger med :s
Men det er nu nogle skønne billeder, du har taget sidste år

Anna Berit sagde ...

Hej Tina
Flotte vinterbilleder du har lagt ud. :) Jeg elsker også sne og klar luft og det lys, der følger med. Alting bliver meget smukkere og luften føles så ren at indånde. Synes bøvlet opvejes af alt det smukke. Men jeg ved, at det for mange er besværligt med arbejde osv. når der er hård frost og sne...men sorry, elsker det alligevel! Knus

stricksonne sagde ...

die schneelaterne ist sehr lustig!!! liebe grüße, angie

Lulufant sagde ...

Thi hi Else.. Det må det være.. For jeg har stadig ikke kunne finde den herinde..

Der har også været meget sne sidste år,men jeg er bare bange for at sneen bliver mere og mere sjælden med tiden, på grund af alt den globale opvarmning.. Så jeg nyder når den endelig er her..

Tak Anna Berit.. Jeg syntes nu også snart at det er på tide at vi får lidt sne her på de her højkanter..

Tak Stricksonne... Der var meget mere sne på lanternen inden lyset blev tænt.. vildt ik..

Knus fra mig