tirsdag den 11. oktober 2011

Nu kan ungerne stryge deres eget tøj selv

For et par uger siden faldt jeg over et børne strygebræt til 12 kr. i vores lokale Røde Kors forretning, det måtte jeg bare eje. Elias den mindste af mine 3 drenge leger nemlig tit med det lille strygebræt og stygejern, jeg har fra Maileg. Og når han så tager sine bukser af og prøver at ligge dem op på det lille Maileg strygebræt... Ja, så går det ligesom ikke så godt. Så det var helt oplagt at det skulle med hjem. Nu har jeg fået malet det i min ynglings farve lyseblå og med et fint nyt syet betræk på. Her hjemme har vi ikke nogle lege strygejern, så jeg har været igang med nogen træ og en meget vild stiksav.  ;D) Få at kreeret et strygejern til strygebrættet. Det er blevet lidt groft i det, men det syntes jeg nu ikke gør så meget, så ser det bare mere homemade ud og til det her forum passer det helt fint syntes jeg. Og en masse penge er sparet.. så dejligt.
Så i morges da ungerne stod op, stod de i kø for at prøve det med sutteklude og nattøj. Så det var bare en perfekt start på dagen.

Her ser i de færdige resultat,  i bunden kan I se hvordan strygebrættet/ jernet så ud før det fik et lag maling.
Før :11 kommentarer:

Madame Rosa sagde ...

er der ikke gemt en lille tømrer i dig;) du er da bare god til at save og snedkerere og resultatet er da super det bliver dine drenge da glad for :)) knus Maj-Britt

Lulufant sagde ...

Til Maj-Britt
Hi hi... Jo, måske.... men så nok mest en mini snedker. Jeg er jo så stolt når jeg kan og siger, at jeg er datter af en snedker og en rigtig dygtig en af slagsen. Da jeg var lille, kiggede jeg altid min far over skulderen og sugede alt information og viden ud af ham. Til tider har det såmænd sikkert også drevet min kære far til vandvid, med alle de spørgsmål jeg havde om diverse værktøj og hvorfor dit og hvorfor dat. Men idag nyder jeg godt af alt den nysgerrighed, for jeg elsker at bruge mine hænder til noget kreativt og er ikke bange for at tage fat i en hammer eller andet værktøj. Det er en utrolig stor tilfredsstillelse at kunne noget selv uden hjælp. Det har jeg ihvertfald taget ved lære fra min far. Så på de gode dage eller timer jeg har, prøver jeg altid at lave lidt kreativt med hænderne, hvad enten det er at sy, male eller en lille leg med en stiksav :) :)
Og ja, jeg glæder mig også til de kommer hjem, så jeg kan se at det var de timer værd når de smiler og er glade...

Stort knus fra mig
Tina

Anonym sagde ...

Ja jeg giver Britt ret der må være gemt en tømre i dig søde :-)Ved jo godt det ligger til familien.Et hvert barn vil da være glad for sådan et fin sæt.Stort knus Else

Betina sagde ...

Tak for sød kommentar på min blog :O) Det er dog utroligt alt det du kan lave - hvor er den bare fin !!! Klem Betina

Anna Berit sagde ...

Hej Tina! Der er vist ikke mange ting du ikke kan finde ud af. Synes det er blevet et rigtig flot strygejern. :) Sidder her og tænker på hvor mange gode stunder vi får, når vi skaber noget selv. Det er lige så stort som når nogen komponerer musik osv. Men..må nok sige, at du har fået mange talenter og er god til at gøre brug af dem. Jeg elsker simpelthen at følge dig på din blog og ser frem til hvert eneste indlæg. Ha en dejlig dag! Knus

Lulufant sagde ...

Tusinde tusinde tak Else. Det var da så lidt Betina, du har det hjem jeg kun tør drømme om :)
Til Anna Berit
Åhhh jooo... der er rigtig mange ting jeg ikke er god til... Hækle og strikke kan jeg simpelthen bare ikke finde ud af og jeg aner intet om at fikse biler ;O)) Og komponere musik er vist heller ikke lige i min bold gade, jeg elsker at synge i badet og i bilen ( jeg har en ide' om at det lyder smadder godt der for så er der ingen der kan høre mig..) Men jeg er bare TOTAL til grin ved det punkt..
Men i bund og grund tror jeg egentlig bare at øvelse gør mester. Og jeg har jo en del " kreative" år på bagen eftersom jeg startede da jeg var 6 år gammel. Og hvis man elsker det man gør, er jeg overbevist om (uanset om hvor god, dygtig eller dårlig man nu end er), at det altid vil skinne igennem og og andre kan se passionen for det man laver..
Det er bare så skønt at se at der er flere der vender tilbage til min blog og har lyst til at se hvad der sker. Så du/I er altid mere ind velkomne til at skrive en lille hilsen. Det er jo det der gør min blog levende <3
Stort knus fra mig
Tina

Anonym sagde ...

Jeg er og bliver en af dem der altid vil vende tilbage til din blog søde due er og bliver en ener og du øser den ene gode ide efter den anden ud af ærmet.Og der er vi mange der er glade tror jeg.Omkring det og strikke og hækle man kan hvad man vil søde Tina det sagde mine bedsteforældre altid Så jeg er sikker på den kunst skal du nok få lært også.Der er håb også for dig se nu bare mig jeg har lært det stadig nogen kalder for begynder :-)
Og ja Tina det er den blomst man kalder de 4 hverdenshjørner :-)
Takker for dine altid søde komentar på blogen.Stort Kram Else

Solvejfire sagde ...

Hvor er det bare sødt dit lille strygebræt og tilhørende strygejern.
Ja den tid er forbi, hvor jeg havde et lille hjørne med legekøkken, lille børnearrangement i stuen, og bestemte over indretningen på børneværelserne. Det var så hyggeligt :)
MEN jeg må huske at sige, at jeg elsker mine store unger, selvom de driller mig med alle mine gamle ting og små arrangementer :)))

Anonym sagde ...

Hejsa søde.....Ja jeg er næsten sikker på der stadig stod 2 sæt til 149,- tilbage jeg kan sagtens købe et for kommer jo snart over til Sisse med det jeg har stående til hende :-)Du kan bare ringe hvis jeg skal søde.Takker for din søde komentar og ja jeg er vild med de nye print fra Greengate passer lige ind i herskabslejligheden her :-)Kram Else

Anonym sagde ...

Hej Søde så har jeg købt et sæt rensdyr til dig :-) Har dem med når jeg kommer som aftalt.Knus Else

Lulufant sagde ...

Tusinde tak Else <3 Det var rigtig sødt af dig.