onsdag den 18. april 2012

Gangen

Har lavet om herhjemme igen igen igen  :)  :)  :)  Jeg dur bare ikke til at glo på det samme dag ud og da ind. Og jeg bliver ved indtil jeg bliver tilfreds. Denne gang er det gangen som har fået en "ansigtsløftning".
Med det har jeg også måtte sande, at jeg må skaffe mig af med min gamle antik sofa, som jeg selv har sat i stand. Så den sælger jeg, hvis der er nogle interesseret i denne flotte antik sofa, så er I mere ind velkommen til at kontakte mig på email: tinakopowskilarsen@hotmail.com prisen lyder på 1100 kr. Den kan som sagt IKKE sendes  ;D)) Men skal hentes på vores adresse.
Nu til min gang, som ser sådan ud i øjeblikket. Der er blevet meget mere luft efter det store skab og kæmpe kommoden er væk. Det lille søde spejl I ser, var jeg så heldig at finde for et par uger siden i genbrugen til 10 kr. Spejlet har bare den flotteste patina og jeg er så vild med det. I kan se HER hvordan min gang så ud før. Nu mangler jeg bare at få solgt min sofa som I kan se i forklædning med plaide og puder her på billederne. I er mere ind velkommen til at se på Min loppeside hvordan den oprindelig ser ud da jeg gerne vil sælge den. Der kan I også se hvad jeg ellers sælger af ting og sager, siden bliver løbenede opdateret..
Min gang/entre

Denne højseng er 1 ud af 2 jeg har lavet, madrasserne har jeg syet af stof rester. Du kan se hvordan den anden højseng ser ud HER
3 kommentarer:

Else Fogt sagde ...

Der er sket noget i den gang må jeg sige siden jeg har været der FLOT.Knus Else
Takker for hilsnen til Natasja

Fiddeli vitt å pastell sagde ...

Så fint du har de :) Kram Fiddeli

Lulufant sagde ...

Ja... der er sket lidt siden du var her sidst :) Jeg er nu meget mere glad for denne mindre ombytning. Og det var da så lidt, håber bare at hun havde en mindeværdig og fantastisk dag.
Tusinde tak Fiddeli :)
Knus fra mig