tirsdag den 28. juni 2011

Lidt billeder fra min entre/gang

Jeg har opdaget, at jeg ikke har vist billeder fra vores lille entre/gang, så jeg vil lige vise Jer, hvordan der ser ud der. Vores rækkehus er jo ikke så stort, vi bor 5 mennesker og en vovse på 68 km2. Men det er det, vi kalder hjem, og det er det vigtigste for os.


Ha' en dejlig tirsdag
Knus Tina
5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud! :o) Det vigtigste er da også at I føler jer hjemme! (Men det lyder ikke af så meget plads! ;D )

Anonym sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud :)
Hvor har du mon købt den søde hvide kommode?

Tina sagde ...

Til Line
Tak, ...Det er det bestemt heller ikke.. Vi kunne sagtens bruge MEGET mere plads, men til gengæld har vi en dejlig stor have, og den vil jeg ikke undvære :)

Til Anonym
Den er købt i Ilva for en del år siden, den var hammer dyr, omkring 1800 kr. Men den er noget værre bras, for at sige det mildt, jern skinnerne som skufferne kører på falder meget hurtigt ud og går i stykker. Så derfor mangler der en skuffe forneden, der hvor der nu er kurve.. Jeg tror nu heller ikke at de har den mere..

Knus Tina

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Hyggeligt som resten af hjemmet du har vist frem:-)Ja som Line skriver det vigtigste er at i syndes i bor dejligt og føgler jer hjemme :-)Rigtig god sommer til dig og din familie.Glæder mig til at se hvad du har fået lavet og ikke mindst fået købt på de forskellige loppemarkeder når sommeren er over:-)Idag tager vi Sydfyn rundt men med GPS :-) imorgen hedder det Jylland.Stort Kram Else