lørdag den 4. januar 2014

Breakfast with love

I dag skulle der lige gøres lidt ekstra ud af morgenmaden. Jeg syntes det er så hyggeligt at få morgenmaden lidt lækkert serveret. Så jeg har ristet lidt toastbrød på panden og lavet hul til lidt hindbærsyltetøj. Jeg har brugt en hjerteudstikker til toastbrødet og en stjerneudstikker til sharonfrugten. Serveres med friske blåbær, brombær og sharonfrugt i skiver. Dertil lidt passionsfrugt sovs til brødet det smager himmelsk. Det skal du bruge til passionsfrugtsovsen/syltetøj 
9 Passion frugter 
1½ - 2 kopper appelsinjuice
½ kop sukker

Tag sukker og appelsinjuice i en lille gryde og tænd for varmen, lad det simre lidt på mellem blus. Tilsæt dernæst indholdet af passionsfrugterne i gryden og lad det små simre på lavt blus i ca. ½ time. Når det er færdigt sæt det i køleskabet og lade det afkøle helt.. Brug det til is, eller som syltetøj på brødet. Det smager helt fantastisk og er kraftigt vanedannende.  
Velbekommen 
























Follow on Bloglovin