torsdag den 17. marts 2011

Nyt malet billede

Jeg har længe ønsket mig et Greengate billede, så jeg lavede sidst en lille " smagsprøve" på motivet, det jeg tidligere lavede i 30 x 30 cm.
Nu har jeg malet det i noget større i 50x50 cm
Her er det så  : )Kan I ha' en dejlig regnfuld torsdag
Knus Tina

8 kommentarer:

fie & Co sagde ...

>For vildt, du kunne jo arbejde hos Kongelig porcelæns fabrik sådan som du kan male de smukke mønstre! Uhhhh, sådan et par stykker kunne jeg godt ønske mig;0)
Knus

Lulufant sagde ...

Ihhh .. sikke en flot kommentar, tusinde tak for det Sofie :)
Jeg elsker også bare at male, det er det, der holder mig oppe hvis jeg er nede. Det er som terapi for mig..
Knus Tina

Anonym sagde ...

Endnu et smukt eksamplar... Det gad jeg godt have fingrene i :)

Måske du laver en give-away?? Man har jo lov at drømme :)
God dag til dig.
Mange hilsner Lisa

mumi sagde ...

hvor er det flot og sikke masser arbejde du har lagt i det!!!

Anonym sagde ...

Hej Tina...Ja om nogen kan jeg nikke genkende til en kreativitet som en slags medicin.Men jeg bliver nødtil st sige nu sidder vi mange Green gate fans som ville ønske det var vores billede.Sikket et talent.Helt sikker på du daglige bliver rost til op over skyerne så jeg vil istedet for skrive du er ikke bare en fantastisk maler men også en fantastisk mor dette kan jeg kun skrive udfra hvad du skrev til mig forleden.Og det glæder mig så meget.Godt gået det betaler sig at kæmpe.Stort Kram Else

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Unknown sagde ...

Hvor er det smukt, det er jo forår lige ind i stuen. Og din blondekant er da helt fantastisk. Endnu engang er jeg imponeret ud over alle grænser.

Lulufant sagde ...

Tusinde tak for de flotte kommentarer jeg har modtaget, det betyder så meget for mig, nok mere ind i nogle side kunne drømme om.
Til Else
Jeg har jo tegnet og malet det meste af mit liv, så min nærmeste omgivelser er efterhånden blevet så vand til at jeg laver noget nyt, rost bliver jeg da også, men der kommer da bestemt også kritik hvis de syntes at det er noget møg jeg har lavet,,,( og det skal der jo også være plads til at mene, ellers forbedre man sig jo aldrig )
Så rost til skyerne det oplever jeg lige nu.. og det er bare så skæbbe skønt, og jeg nyder hvert et sekund af det. :D)))

Så nu håber jeg bare at der er en derude der leder efter een med mit talent for alt det kreative.. Og siger - hende der, kunne vi godt bruge til vores virksomhed. ( TOTAL ønske tænkning)
Se det, ville da være så lækkert at kunne leve af det jeg holder allermest af at lave.
Men ind til videre vil jeg mægtig gerne dele mine kreative evner med Jer.
Knus Tina