Jeg har haft min mindste søn hjemme i dag og vi har hygget os med at bage brød i skålene. Opskriften er meget nem, det er nemlig den samme som står uden på Amo´s hvedemel til franskbrød. Jeg laver tit en lidt anden variation, som I kan se på det flade brød. Det flade brød har jeg drysset med ekstra stort havsalt og rosmarin, hvorefter jeg har prikker huller i brødet med fingerne, smagen minder meget om Naanbrød og det smager skønt til aftensmaden.
Er gået lidt amok med kameraet, da jeg vil vise Jer hvor nemt man kan lave en sydhav-stemning, som kan bruges til både hverdag og til et festbord. Et lille brødbord/ opstilling i etager midt på bordet.. ja.. hvorfor ikke. Syntes det ville være så smukt og stemningsfuldt. Man kunne pynte bordet med olivenblade og smukke krystalglas og porcelæn i smukke grå/lyseblå toner. Kan I se det for Jer ??
Jeg kan!!
Hvis I ikke lige har en Amo hvedemels pose i nærheden, kan I altid finde alle deres opskrifter lige HER
2 kommentarer:
Hvor ser det lækkert ud Tina, og nogen dejlige billeder. Du forstår da lige at sætte det op så ens mundvand ikke kan styres :-) Knus Else
Đại lộ ngoài trời của Glenwood Springs, Colorado
Du lịch các biểu tượng ở Mỹ
Du lịch vườn thú Santa Ana USA Mỹ
Khám phá Hồ Mono của California USA
Du lịch cầu cảng Santa Monica Mỹ
Vé máy bay đi Mỹ hạng thương gia
Vé máy bay đi Mỹ 1 chiều du lịch trải nghiệm hẻm núi Zion
Cẩm nang LGBT Travel Hoa Kỳ
10 vật dụng phải có trong túi du lịch của bạn
5 điểm du lịch kỷ Jura bạn ở Hawaii Mỹ
Send en kommentar