onsdag den 24. oktober 2012

Se min kjole, den er fin til julen...

Jeg er gået lidt i hi det sidste stykke tid, alt det gråvejr er bare slet ikke mig. Så jeg har trukket dynen hen til min symaskine og hygger mig med at sy lidt juleting. Man skal jo helst ikke komme for sent igang vel!!!
Jeg har fundet min kæmpe Maileg Nisse frem, syntes sådan at den trængte til en ny kjole, så jeg har syet en til den og jeg tror vist at nissen er glad for den ^_^ Og så har hun fået lidt blondekant om strømperne..

Jeg har taget et hav af billeder, kunne ikke rigtig vælge hvilke jeg syntes helt bedst om, så forbered Jer på seriøst billedespam!!! Og så bær lige over med mig!!! Kunne bare ikke lave vær' med knipse på det kamera...
Rigtig god dag til Jer derude

12 kommentarer:

de Feuth sagde ...

Hej Tina
Hvor er du bare skide god til det, jeg synes virkelig det er en flot kjole du har lavet der. Bare jeg kunne sy sådan.De er også bare så fine de trommer, jeg har lige bestilt to ;) Nå men kan godt forstå du ikke kan holde de her dage ud, det er da også bare så depri at være nogen steder, jeg tænder masser af lys for at overleve, blomster og sterinlys er et must i disse dage. Kram og energi til dig fra mig

Anonym sagde ...

Hejsa søde ven.dejligt at du kan lave de smukke ting i disse dage og tænke på lidt andet.det ser vildt godt ud,du er super dygtig og sikke nogen flotte forsøg du har taget.glæder mig meget til at se alle dine nye smukke ting på fredag,hvor vi rigtigt skal hygge os.tak fordi du inviterede mig stort kram fra mig knus fra Heidi jensen

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hej Tina

Hvor er den bare blevet fin er helt vild med den nye kjole og så den blonde kant på strømperne, den bare en super god ide:-)

Lyder hyggeligt med ren afslapning...


Ha´en dejlig dag...

Knus Susi

Anonym sagde ...

Hejsa
Hvor er det bare en fin kjole, den kan jeg godt forstå nissepigen er glad for.
De trommer er bare for skønne.
Du er bare smaddergod til at stille an
Knus Ditte

Anne O sagde ...

Hvor er de billeder bare skønne og kjolen er jeg også helt vild med - tror din nisse er blevet meget meget glad for den fine nye julekjole ;0) Knus Anne

Sysler fra hverdagen sagde ...

Så fin din nisse er blevet med nyt tøj.

Ja lige pludselig er det jul så det er med at komme igang.

Charlotte sagde ...

Hvor er hun fin!

Alessandra sagde ...

How lovely, Tina!!The pig is very sweet.
Kisses
Alessandra

zuckersüße Äpfel sagde ...

Ohhh, ist der süß, ganz zauberhaft!

Liebe Grüße, Tanja

Guldloks moster sagde ...

Hej Tina

Nej hvor er det bare en fin kjole din fine nissepige har fået sig der og hvor er det bare nogle dejlige billeder, selvom det får en til at få lyst til at hive julepynten frem allerede :-)

Men Tina nu når du er godt igang ved symaskinen så må du da sy nogle julekjoler som kan bruges til Maileg's nisser og også til kaninerne som du kan have med til Greengate dag d. 1. december - det er jeg sikker på vil gå som varmt brød ;-)

Og så lige en sidste ting, syer du efter et mønster?

Knus og kram fra Lotte

Lulufant sagde ...

Tusinde tak Andriette :) Det kan du da snilt lære.. det er ikke så svært når man først er kommet igang. Det giver også bare sådan en hygge med levende lys,ja, de dage skam man ikke samle på vel.. De er også utrolig flotte de trommer :)

Hejsa ven :) Tusinde tak nu er dagen jo blevet fredag og jeg vil bare sige tusinde tak for idag, jeg nyder dit selskab *** Knus ***

Tak Susi :) Ja, den ide' ser bare sød ud, tror også at der er nogle flere nisser som skal have lidt blondestrømper på..

Tak Ditte :) Den er bare simpel og så enkel men det er faktisk blevet rigtig sød :)Og trommer er bare så fine er så glad for dem..

Tak Anne :) Hun er en meget glad nissepige, nu må vi se om det er nok til at holde nisse drillerier væk :D))

Tak Sysler fra hverdagen,, Ja, det er bare om at komme igang,, elsker bare denne hyggetid vi går i møde..

Tusinde tak Charlotte :)

Tak Alessandra.. den gris holder jeg også meget af :))

Tusinde tak Tanja ;)

Tak Lotte :)Pisssttt schhhh... jeg er allerede så småt gået i gang... kan slet ikke lade vær'... Nej, jeg har ikke noget mønster, så hvis jeg skal lave flere så må jeg eventuelt kigge efter den nye jeg lige har syet.. Ja, måske ville de gå som varmt brød,, men ved nu ikke om jeg magter at sidde så længe ved symaskinen :)))

Knus til Jer alle sammen og rigtig god weekend :)

Diana`s sagde ...

tror da også du gik helt amok..Smil
men sikke et fint resultat..billede nr 7 er jo lige til et julekort...sååå fint..
kh Diana