lørdag den 8. oktober 2011

Julestemning i køkkenet

Jeg har malet lidt igår, for at få mine tanker lidt væk. Så her er hvad det er blevet til. Trækassen, kagerullen og køkkenrulleholderen er gamle loppefund der bare ventede på at blive fornyet. Jeg har ikke selv noget af det nye fra Greengate. Så jeg tænkte, at jeg ville starte med at male nogle af Greengate's motiver selv, fra deres skønne vinter katalog som man kan se HER
Jeg har malet hvidt først med en akryl maling og derefter tegnet/malet med en Uni Porsa. Dem kam man få i Panduro Hobby i mange farver og i forskellige tykkelser.
Der er lidt julestemning over det røde syntes jeg, så det vil jeg have stående fremme her til jul og pynte.Rigtig god weekend til Jer alle9 kommentarer:

byfogt sagde ...

Nej hvor er det fint.Og ja inden man ser sig om er det jo jul.Glæder mig også vildt til at komme igang.Kram og forsat rigtig dejlig lørdag

Fru Lyserød sagde ...

Hej Tina.
Jamen glædelig jul til dig i det lille køkken, LOL LOL
Super fine ting du har lavet, ja og inden vi har set os om er det jo jul :-))
God weekend til dig og dine
Knus Anette

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anna Berit sagde ...

Søde dygtige Tina...Det er helt fantastisk flot. :-) Jeg imponeres gang på gang af din dygtighed og det giver altid humøret et løft opad at besøge din blog. :-)God weekend!

Stort knus herfra!

Lulufant sagde ...

Til Else og Anette

Tak for roserne :) Her hjemme kan man aldrig komme for tidligt igang med at lave juleting og stemning. Jeg starter jo også præcis om en måned med at pynte op til jul. Jeg elsker at nusse rundt og finde pladsen til alle mine juleting. Min familie syntes også at det næsten ligner Grutrud Sand når jeg er færdig... Og det siger jo ikke så lidt. Hvornår starter I da på juleoppyntningen??

Til Susi

Tak Susi. Du må altså se at komme igang med en pensel, når man lige først har lært et par teknikker er det faktisk ikke så svært. Hvis du virkelig vil prøve så kan du starte med de Uni Posca, de er utrolig nemme at lave bittesmå detajler med. Og så skal man jo bare kaste sig ud i det og ikke være bange for at lave noget møg de første par gange.. Jeg syntes bestemt at du skulle prøve, hvis lysten er der..

Til Anna Berit

Hold da op nogle flotte ord jeg får med på vejen fra dig, utrolig sødt af dig at skrive sådan. Måske er det ikke så meget min dygtighed, men at jeg virkelig brænder for at lave noget kreativt/ male der skinner igennem. Det håber jeg ihvertfald. Jeg kommer også selv i rigtig godt humør når jeg maler, så hvis det kan videre gives her til min lille blog, så er mit mål lykkes. Så tak ;D)

Stort knus fra mig
Tina

Solvejfire sagde ...

hold op hvor er du bare dygtid til det med at male/dekorerer ting. Det ser bare så profetionelt ud og det med julen, ja der sniger sig ind på en stille og roligt., men skal man nå alle de ting man gerne vil, så bliver man også nød til at starte i god til.

Lulufant sagde ...

Til Solvejfire

Tak... :) Ja, det er bare om at komme igen, jeg tror også at jeg vil lave lidt juleting idag på denne triste regnvejrs dag..
Knus fra mig
Tina

Åse fra mitt lykkehus sagde ...

Så spennende og god ide. Kjempeflott.
Liker bloggen din kjempemye og vil gjæne følge den videre.

Ha en flott mandagskveld.
klem Åse

Lulufant sagde ...

Hej Åse
Tak for de fine ord. Og hjertelig velkommen til min blog <3 Dejligt at du har lyst til at følge mig og skønt at du lige ligger en kommentar med på vejen, det betyder så meget :)
Ha' en dejlig dag..
Knus Tina