søndag den 16. oktober 2011

Andreas 5 års fødselsdags fest

Andreas havde 5 års fødselsdag i fredags, han er en meget stor Harry Potter fan. Så det var oplagt at lave et Harry Potter tema til hans fødselsdags fest som blev holdt igår. Andreas ville gerne have, at det skulle se ud som Diagon Alley, hvor Harry Potter kommer ind i en butik med masser af uhyggelige ting. Så jeg har måtte være lidt kreativ og finde på forskellige ting, som kunne minde om dette sted. Andreas ville også klæde sig ud som Harry Potter til festen, han syntes at det var så fedt at få et lyn i panden og han var rigtig stolt over resultatet, så det var det vigtigste  :) Jeg har lagt et Harry Potter theme music ind så I kan nye stemningen lidt mere..
Tryk her for at opleve den fulde stemning  :)


EXPECTO PATRONUM.....Det var en (u)hyggelig dag... Muuuhhhaaaaaaaaaaa    :P)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da helt op her kan man jo sidde og blive helt bange bag skærmen.Hvor har du bare fået lavet en super udsmykning så har sønnik da slet ikke været til at skyde igennem Og hvor er han sød.Så er der pakket her og vi er bare så klar til vores ferie glæder mig til at møde dig tirsdag Kram Else

Alice Schmidt sagde ...

hvor sejt :-)

10na sagde ...

Hvor er det bare fantastisk. Det må have været så sjovt at forberede og så se hvor flot det hele bare spiller til den store dag. Alt er så velovervejet og gennemtænkt. Hvad har du i de to glas med låg på billede nr 4??
KH 10na

Lulufant sagde ...

Tak :)
Jeg glæder mig også Else, jeg sørger for lidt brød og te eller kaffe ;)
Til 10na
Det ene er et stk. hjerne og i det andet er der et menneske øre :)
Jeg syntes også at det er sjovt at pynte op, det giver lige det sidste:) Og ungerne syntes at det er fantastisk sjovt..
Knus fra mig.

Solvejfire sagde ...

Tillkke med sønnen :) hvor har du bare lavet et flot bord, din søn må da være blevet super glad og stolt, da hans gæster ankom og så det. Der er nu ikke noget så dejlig, som at gøre ens unger glade.

Anna Berit sagde ...

Hej Tina og tillykke med Andreas.:) Jeg har svært ved at finde rosende ord, der dækker din kreativitet og flid. Fabelagtigt!!! Kan lige forestille mig hvor spændende det har været for børnene. ;) Knus