lørdag den 7. januar 2012

Flag vedhæng og måske "kloge" ord.

Så er det ved at være slut med at vise, hvad jeg har brugt mine krympeplast flag til i denne omgang. Jeg har også lavet en flagkæde til mit spejl, det er den samme metode jeg har brugt, som da jeg lavede " Flag på snor ". Til denne flagkæde har jeg blot brugt noget meget kraftigere " guld"ståltråd, så jeg kan bukke flagkæden alt efter hvad jeg har lyst til. Min inspiration stammer jo fra Walther & Co. De laver de fedeste små vedhæng. Dem har jeg prøvet at lave min version af. Til at lave " tingle tangel " vedhænget som jeg kalder det :)  har jeg brugt nogle zink gavemærker, jeg købte i Føtex i nov. sidste år til 10.- kr. for en pakke med 10 stk i, til at lave vedhængene med. Dem har jeg så klippet lidt i og malet på. Hjerterne har jeg bukket i det kraftige "guld"ståltråd og til sidst har jeg pyntet med et lille flag. Kan bedst ses på close-up billederne. Glas champignonerne er købt i Netto til en 5'er stk. under deres jule udsalg. Dem er jeg rigtig glad for, for de kan sagtens stå fremme året rundt. Jeg venter som regel helt op til jul eller lige efter med at købe julepynt og sager. Så kommer de fleste ting nemlig på udsalg og forretningerne skal af med det, så man får det nærmest "kastet" det i nakken. Og julen forgår jo ikke den kommer jo igen i år.

Og så til mine måske "kloge" ord... Hvis du ikke har lyst til at læse om dette, så lad blikket falde ned på stjernen og kig videre derfra.

Jeg ved jo godt, at mine ting ikke ligner en tro kopi at det originale  ( Og det skal det bestemt  heller ikke) og det er jo heller ikke det der er meningen med " galskaben". Desuden syntes jeg også, at det er lidt sjovere, at prøve at lave det selv, istedet for bare altid at købe et færdigt produkt og fremvise det, for hvor er det kreative i det. Og jeg prøver jo at kører en kreativ blog. ( Uhh.. håber ikke at jeg støder nogen med disse ord!! ) Men 1 af mine budskaber, som jeg prøver at formidle med den blog er jo blandt andet, at lave kreative ting og genbruge hvad det kan genbruges. For derved at der kan spares lidt penge..  
Jeg syntes også at det er vigtig at vise Jer, at selvom man ikke har verdens største pengetank kan man sagtens lave noget der er mindst lige så fint, bruge sine kreative evner samtidig, sparer tons vis af penge, alt imens det er hyggeligt og sjovt at lave. Personligt har jeg det svært med at vide og se, at der er nogle som stolt fremviser deres seneste nye meget kostbare køb, hvor det kan være svært for nogle at "følge" med. Uden at have en viden om, at der måske sidder nogle der bliver triste og kede af det, netop fordi de ikke selv har råd til at købe noget tilsvarende. Køb som man måske selv brændene ønsker sig, men midlerne er ikke dertil. Man kan hurtigt blive fristet og pludselig kan man selv havne på "dybt vand" og være et sted hvor man bund og i grund ikke har råd eller lyst til at være med.  Så derfor sætter jeg så stor pris på loppemarkeder, genbrugs forretninger og sparre tips. Der kan de fleste være med.
Puhaa... en lang tekst, men jeg føler at det er vigtigt at få sagt. For her på min blog skal der nemlig være plads til alle, store som små... God Weekend til Jer alle


12 kommentarer:

Skipper sagde ...

Mig fornærmer du i hvert tilfælde ikke! Jeg elsker at finde noget andre har kasseret og så finde en anvendelse. Men jeg kender også trangen til bare at købe. Men som du, kan jeg ikke have råd til alt det jeg har lyst til. Jeg er dog ikke så kreativ som du. Det er nogle flotte ting du laver!
Skipper

Else sagde ...

Ingen kan da blive fornærmet Tina.Det er bare så dejlig når man kan få ideer som næsten ikke koster noget samt at et loppefund som andre har kassert kan med lidt kreativitet blive brugbart igen. Og derfor nyder jeg din blog men jeg er jo også en af de heldige der kender dig mere en bare her på blogen og du er fantastisk .Selv er jeg jo som dig her i hjemmet handler det om at gøre tingene billigst muligt og gerne af noget genbrug m.m Er jo ikke så sjovt bare at købe nye ting hele tiden dem er der ikke sjæl i :-))))Og jeg har bestemt heller ikke råd hvilket jeg ikke er flov over Knus Else

Carli sagde ...

Hej Tina
Sælger du noget af det du laver - er bare så vild med dine trommer og vil meget gerne købe et par?
Knus

stricksonne sagde ...

Jeg elsker dine idéer! de er meget krativ! påske til jul, og jeg har købt ting fra Maileg til en lav pris, og nu igen efter jul mange smukke ting til en lav pris! lg Angie

http://www.geliebtes-zuhause.de/specials.php?pfSID=259744f2c0abe180371d88ec05d450c6

Gårdejerinden sagde ...

Jeg deler din begejstring om at gøre tingene selv.. At gå på opdagelse og få nye ideer, at gøre kup på loppemarkeder og i dagligvarer forretningerne - det kan man da kun blive glad over..
Måske får tingene også mere sjæl;0)
- og at læse med hos dig, gør at jeg får meget dejlig inspiration - dejligt at du deler ud af den..
Rigtig god dag

Alice Schmidt sagde ...

hvor er de flag altså bare fine :-) Jeg har det også som dig, hvis jeg kan slippe af med det, vil jeg helst lave hjemmelavede ting. Synes det er mere personligt og er man heldig sparer man penge.

tina1969 sagde ...

Jeg syntes din blog er helt fantastisk. Jeg nyder at se hvad du skaber med din skønne kreative side, og ikke mindst syntes jeg det er super kloge og betænksomme ord du kommer med, som på ingen måde kan støde nogen, men derimod hjælpe andre på vej.
Takker for en fantastisk blog
Knus Tina

Anne O sagde ...

Kære Tina, jeg beundrer dig alt det du selv kan lave, du er fantastisk til at få lavet nogle fantastiske ting og så er du super god til at male - det ser faktisk bedre ud end originalen ;0) Jeg ville selv ønske at jeg havde dine maler-evner og så en masse tid og energi. Meget af mit julepynt fra f.eks. Maileg m.m. har jeg også enten ønsket mig i gave eller købt når det blev sat ned lige inden jul eller efter jul. Vi tager først julepynten ned Hellig Tre Konger, så man kan stadig nå at nyde det nye og så har man det jo årene efter ;0) Jeg er også glad for at spare penge og kan også godt sommetider undre mig over hvordan nogle har råd til at købe så meget hele tiden - og have plads til det! Hvis nogle har købt noget billigt og viser det på bloggen - er det også fedt, for måske var det lige noget man selv kunne bruge og så er det bare afsted.... Jeg er også gerne aftager af trommer og bloklysekranse med flag - de er fantastiske! God søndag. Knus fra Anne

Lulufant sagde ...

Tusinde tusinde tak for alle Jeres utrolig søde og forstående kommentarer. Hold da op, det må jeg nok side.. Det varmer indeni, at der er andre der ser tingene som jeg også gør, det er utroligt dejligt ( så er jeg måske ikke så skør som jeg går rundt og tror ),. Jeg syntes bare at det er så vigtigt at alle kan være med til at lave de ting jeg lave og viser samt have råd til det. For der er sikkert mange andre udover mig som må "vende hver krone for at overleve".. Og når man som jeg elsker at være kreativ, så er det utrolig rart at det ikke behøves at være dyrt for at være godt. Og selvom vi lever i et frit land, så syntes jeg stadig at man har et ansvar over for sine medmennesker når man kører en blog.
Jeg er bestemt heller ikke flov over at sige at hjemme hos os har vi ikke så mange penge at flytte rundt med. Jeg har jo gjort det til en livsstil nu at gå på loppemarkeder og finde ting til hjemmet uanset om der er møbler eller nips. Hele vores hjem kommer jo stort set fra loppemarkeder, ting fra stor-skrald og genbrugforretninger. Jeg har ofte fået af vide.. - Det behøves du ikke at fortælle andre..
Jo, det gør jeg.. For jeg ser det ikke som noget tabu. Nej, jeg er stolt over at jeg har formodet at skabe et hjem til min familie af andres " skrot", for det er jo blevet til mit "slot", mit hjem.
Noget kliche agtig sagt, men ikke des mindre sandt.
Jeg takker igen for Jeres opbakning og Jeres altid hjerte rammene kommentarer..
Stort knus fra mig
Tina

birthe vestergaard sagde ...

Hej Tina
Har været inde på din blog,kan se du er ret vild med greengate....må jo nok indrømme at det er jeg også.Man skal jo ikke være flov over at bruge genbrug, der bliver smidt så mange gode ting ud, at det nogle gange gør helt ondt. Gør selv meget i genbrug og gør det selv ting. Du kan jo besøge min blog hvis du har lyst. frublaasgemmer.blogspot.com "Fru Blå "

Anna Berit sagde ...

Hej Tina. Rigtig godt sagt/skrevet. :) Jeg kan ikke se, at nogen skal kunne blive stødt over det du skriver, for det vi bare går ud og køber, er der jo ikke den store udfordring i. Og mange penge eller ej: ligesom mange andre, elsker jeg også at kunne købe billige sager og gøre dem til mine egne med en kreativ indsats. Jeg har simpelthen ikke lyst til at købe dyre mærkevarer, da jeg kan lide at lave om en gang imellem, og så har jeg svært ved at spilde en masse penge på noget, der måske skal udskiftes snart alligevel. Jeg gyser f.eks. ved tanken om at bruge 20000 kr til gardiner i stuen (det er en veninde nemlig ved at gøre), for så ville jeg ikke kunne komme af med dem igen, hihi! Men længe leve forskelligheden, så længe vi giver os selv lov til at gøre det, vi trives godt med. Og jeg trives med gammelt skrammel, hihi! Herhjemme føles det som husets sjæl.
Du har en fantastisk inspirerende blog, er fantastisk dygtig og så virker du som et dejligt, hensynsfuldt og rummeligt menneske. Glæder mig til alle dine dejlige blogindlæg fremover. Stort knus fra Anna Berit

Huset ved åen sagde ...

Hej Tina
Du har en lækker blog fyldt med dejlige ideer og jeg nyder at kigge forbi din blog. Jeg er desværre ikke så kreativ som dig, så jeg må købe mig til det og ja jeg har heller ikke pungen fyldt med penge. Det sjove er og kære Tina dette her skal du tage med et smil, men efter alle de blogge og især din blog, er jeg blevet fristet til at købe og bruge en del penge på materiale. For jeg vil så gerne lave alle de spændene ting i andre går og laver. Du får det til at se så legene let ud og så bliver jeg fristet til at købe materialer og gå i gang. Jeg har endnu ikke lavet et eneste projekt færdig. Så enden på dette må være, at for mig er at det for dyr at lade mig friste af alle I dygtig piger på blogland og billiger for mig at købe i længden :-) :-)

Men tak for en lækker blog og kan du have en forsat skøn uge.

Knus Annette