lørdag den 18. juni 2011

Bytte bytte skab igen

Jeg har været i flytte humør idag, så jeg har byttet om på vores skab, som vi havde i vores gang og sat det i forlængelse af køkkenet. Jeg har taget lågerne af skabet, da jeg syntes at de blev for dominerende og så kunne man jo heller ikke se mit flotte Greengate porcelæn. Brian fik nærmest et hjertestop, da han så det. (Da det var ham, der fandt skabet stående til storskrald  i sin oprindelige form og farve, som var gul, vel og mærke med låger...) Så han troede, at han lige skulle have lidt patent på, hvordan det skulle se ud...... Men nej.
Så jeg fik lidt ballade over det. Men Brian kom på andre tanker, da han lige havde vænnet sig til det.
Jeg har så også sat en knagerække ind i skabet, så jeg kunne hænge nogle af mine krus der på. Nu er jeg så lidt i tvivl, om jeg også skal male knagerækken hvid, eller om jeg skal lade den stå i lyseblå.

Hvad syntes I ??
Hvis I vil se hvordan resten af min stue ser ud så klik Her


8 kommentarer:

Frk Lehmann sagde ...

Hvor ser det smukt ud !! Synes helt klart at den skal forblive blå :o) det ser pænt ud !!
Kh Frk. Lehmann

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Ser super godt ud Tina.Og ja knagen skal forblive blå giver lige det sidste.Du har da godt nok fået meget :-)Så lige din mands håndværk på Susi`s blog super flot skab og håndværk KANONT.Har også sagt til min håndværker at han godt kunne lave et sådan er super flot så hvem ved måske får jeg også et.Tak for din søde hilsen.Og jeg er slet ikke itvivl om du hved hvordan det kan tage pusten fra en du er jo også lige i det.Stort Kram og forsat rigtig dejlig weekend
Pas nu på dig selv med alt det flytten rund:-)))

Tina sagde ...

Ja, godt ... det var nemlig også mig tanke, men det skader jo ikke at få en ekstra mening med på feltet :P)
Til Else...
Det er altså desværre ikke mit flotte skab der er vist på Susi's blog, gik det var. Nej, det er en anden Tina.
Min mand har 10 tommelfinger, thi hi.. Her hjemme er det mig der er håndværkeren. ( Eller rettere jeg er datter af en håndværker ).
Jeg er den fikse på fingerne, jeg saver, borer og gør det grove, og Brian er så min støtte og min hjælper, hvis jeg lige mangler en af de mange tommelfinger og så har han den store bryde at rydde op efter mig, når jeg laver det at for rodet herhjemme med værktøjet eller der skal flyttes noget tungt. Det er han super dygtig til og utrolig hjælpsom.
Jeg har nu ellers ikke fået mere Greengate stel i lang tid, det har bare stået i det skab som nu er flyttet ud i gangen, netop derfor ville jeg gerne have det sådan her så jeg kunne " se og rører" ved min besættelse hver dag og hvis jeg lige var i humør til at bruge det, så var det mere tilgængeligt istedet for at jeg skulle bruge en nøgle hver gang jeg skulle en i det andet skab og ind til mit ynglings Greengate... :P)))
Ha' en forsat god aften/nat.
Knus Tina

By MARIANNE sagde ...

Har aldrig før set så stor en samling Green Gate på en gang. Det er da helt viiiiildt. :)

info sagde ...

jeg syntes at det ser ret flot ud med den blå knagerække, eller det jo bare hvidt i hvidt, godt gået.
solskinshilsen marianne

Anonym sagde ...

Jeg var da helt sikker på det var dig Hi hi vedr skabet.Men dit skab er nu også helt fantastisk og ståer rigtig godt ja det er jo en form for en besættelse det vi piger her har vedr Greengate. Nogen tror de er kommet på en netbutik :-)måske lidt tankevækkende men skidt folk kan tænke hvad de vil for det er og bliver min favorit.Kram Else

Sofies Haus sagde ...

Wow sooo much gg, I love it!!Hughs Anja