tirsdag den 31. januar 2012

Stemnings billederJeg har her til morgen taget lidt stemnings billeder af min gamle kælk, som jeg fandt på et loppemarked i december sidste år. Syntes de er så hyggelige at have stående ude om vinteren, specielt når der er faldet sne. Og man kan pynte dem efter sæson og lyst. Jeg har valgt at sætte mine ynglings stoffer i form af tæpper og puder, som jeg har, op på kælken. Det giver lidt hygge i denne kolde tid. Jeg er fuldstændig vild med de viste serier og jeg håber sådan at Greengate vender tilbage til de lyse farver og design, som jeg er så glad for.8 kommentarer:

Solvejfire sagde ...

Fine billede af fin gamle kælk, sådan en ville jeg også gerne gave fat i :) måske en dag den lige er der
Fortsat god dag Jeanett

camillaeli sagde ...

Hvor ser det fint og hyggeligt ud.

Sisse sagde ...

Hej Tina

rigtig skønne de kælke har selv 2

en som din og en gammel svensk

var ved at sælge dem i sommer men

tog dem selv med hjem igen

knus fra Sisse

Lulufant sagde ...

Tak Jeanett :) Jeg har også længe kigget efter en gammel kælk, og så hvad den der. Jeg købte den hos Nordisk Film rekvisitlager og der stod faktisk en ældre model helt i træ. Med jeg faldt for de gamle snoede jernstænger.. Du skal nok finde din helt egen kælk. De sælges også engang imellem i den blå avis. Måske du kan være heldig der.

Tak Camillaeli :)

Tak Sissse
Dejlig at se dig igen :) Ja, hvis du havde haft dem med og jeg havde fået øje på dem så havde jeg sikkert også købt dem. De svenske kælke er bare så flotte.. Er der rat på din Sisse?? Det var sikkert også fornuftig gjort, for de er bare så skønne de gamle kælke..

Knus Tina

Sisse sagde ...

Hej igen Tina

Glemte helt at skrive det ser rigtig hyggeligt ud, Jeg er også mest til de lyse farver i greengate faktisk mest til det lyseblå med prikker

Nej min svenske kælk har ikke rat

træ sæde og jern stel har den og så har den den svenske røde farve men slidt

Else sagde ...

Dejlig stemningsbillede Tina min svenske kælk jeg har fået af min svenske blog ven Pia er med rat og den er jeg så glad for Knus Else

Anne O sagde ...

Fine billeder - der er nu noget over sne ;0) Knus Anne

Ditte sagde ...

Sikke lækre stemningsbilleder. Ha' en rigtig dejlig weekend :)