tirsdag den 7. maj 2013

"Nyt" gammelt køkken

I mange mange år har min husbond og jeg søgt efter nogle gamle køkkenoverskabe, da vores gamle Ikea overskabe ik kunne klare mosten mere.. Det har da også været nogle stykker igennem årene som vi fandt i DBA, men de har bare ik passet til vores pengepung, så da vi så dette dobbelt overskab til en rigtig go' pris slog vi til..
Alle vores gamle skabe er blevet taget ned og dette nye er sat op. Og vi er bare så glade for det. Det passer perfekt til vores stil herhjemme, så nu passer køkkenet bedre til resten af vores hjem. Dog mangler vi stadig nogle små ting som vi ønsker os på længere sigt, i form af en ny bordplade, vi er bare så meget i tvivl om vi skal have så 10x10 cm. hvide fliser eller en træbordplade.... eller begge ting.. hmmm... så det må vente lidt endnu.
Men syntes da alligevel at I lige skulle se hvordan det ser ud nu i vores køkken, I kan se hvordan det så ud før HER og HER.
Vores køkken er jo ikke så stort, det er et * du og jeg køkken * som vi kalder det herhjemme, men syntes selv, at der er blevet mere luft og lyst efter vi har fået lavet om.9 kommentarer:

Loppe sagde ...

WAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUW....
Passer jo perfekt !!!

Tillykke tillykke..

Sååååååå flot......

uhmmmmm

Knuuus

Loppe

Unknown sagde ...

Hvor er det bare super flot og sikke mange smukke greengate ting, du har!

Sisse sagde ...

Det er blevet super flot, Tina det er en rigtig god ide med de bøjler til den fine håndmikser, den er så fin jeg har også været heldig at finde den på loppen til 10 kr

Knus Sisse

Shortbread and Ginger sagde ...

Love those pretty pastels.
Liz @ Shortbread & Ginger

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Hvor er det bare flot, og passer så godt til stilen.
K.H. Anette fra Fru Pedersens have

Guldloks moster sagde ...

Whauuu hvor er det bare et flot skab, det kan jeg godt forstå I er MEGET glade for, det er virkelig smukt og passer perfekt til jeres fine hjem.

Knus fra Lotte

Anne O sagde ...

Super fedt skab! Det ser bare rigtig godt ud ;0) Knus Anne

Donna Pri sagde ...

Hello! Jeg var tilfreds med din blog!
Alle meget smukt her!
Kiss Pri

Unknown sagde ...

I absolutely love your your pink and blue dishware. Call you tell me where you got?