mandag den 27. juni 2011

De bedste loppefund ever........

Uhhh.... jeg elsker altså bare søndage, specialt i går var en dejlig dag. Jeg var på vores lokale loppemarked, hvor jeg fandt og købte en MASSE lækkert, for små penge..


Medusa brudepar  
  
 Medusa ophæng.
 Pinocchio ur.
 
4 stk af disse fine stole. 

Denne trådkurv, fik jeg gratis med i købet til de 4 stole. 
Denne nuser børnestol.
 Den passer perfekt til Elias eller mine Maileg kaniner.

Sikke en herlig loppedag  :)))


8 kommentarer:

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Lulufant sagde ...

Ej, der har jeg aldrig været.. Det kunne jeg da godt tænke mig komme på :) Skulle det være et stort loppemarked?? Nu hvor du er i Hundested, så skulle du altså prøve at tage båden over til Rørvig, der er også et loppemarked i weekenden og i Vig er der Tuskemarked hver lørdag, det er KÆMPE stort, der har jeg været MANGE gange når jeg har været i sommerhuset i Nyrup/ Nykøbing. Der finder man altså VIRKELIG MANGE FEDE TING... Jeg skal derop på lørdag og lurer :D)))
Knus mig

Anette sagde ...

Hej Tina.
Sikke mange skønne ting du har fået slæbt hjem :-)
Kan godt se dine stole minder meget om mine, og jeg er selv ret vild m den lyseblå, står godt til alt det lyserøde :-))
Så synes da helt sikkert du skulle prøve m en lyseblå.
Og hvor er den barnestol bare sød.
Knus Anette

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Lulufant sagde ...

Hej Anette :)
Det har jeg lige gjort, kunne ikke dy mig, så jeg har stadig våd maling på fingerne. Det ser faktisk rigtig godt ud ;P)med den lyseblå stol..

Til Susi
Det var da helt vildt mange, ja, man bliver da næsten helt rund forvirret over hvilke lækre ting man muligvis kan finde.. Loppemarkeder er englernes værk <3
Jeg elsker dem :)

Knus mig

Anonym sagde ...

Hejsa Tina....Sikke nogen dejlige ting og til næsten ingen penge.Var også til et lille et her på Odense havn i søndags fik lidt også ret billigt men der var ikke så mange der havede det helt store:-(Men det blev manden glad for hiKram Else

Lulufant sagde ...

Til Else
Hihi ... Nej, det var måske også godt det samme, for Brian så da også helt forkert ud i hovedet, da han så at der lå 4 stole i bilen.. Men nu kan han godt li' dem.
-Hva' skal du med det?? Det er som regel altid hans kommentar. Men han kan bare ikke se tingene for sig, før jeg er helt færdig, både med at male og sætte tingene hvor de så skal være..
Og når han så ser det færdige resultat er han så også vild med det.... Typisk :) Men måske det bare en mande ting - hvem ved?!!!

Knus Tina

angie sagde ...

sehr schöne teile haben sie auf dem flohmarkt gefunden!!! die uhr mit pinoccio ist soooo süß!!! lg