onsdag den 18. maj 2011

Star Multi/Maggie yellow tevarmer & brødkurvsserviet

Når vejret ikke lige har været til ude vejr, har jeg hygget mig her til formiddag med at sy lidt nyt. Denne gang har jeg syet en tevarmer af Greengate's Star Multi og Maggie yellow viskestykker og så var der lige nok stof til en brødkurvsserviet.







Jeg glæder mig til at afprøve tevarmeren, for det er da helt klart tevejr idag. Håber farverne kan lyse lidt op på sådan en gråvejrdag.
Knus Tina

6 kommentarer:

Maibrit sagde ...

Sikke nogle fine ting du laver.Så gør det vel heller ikke noget det regner når man som dig kan være så kreativ:)

Anonym sagde ...

Hejsa Tina.....Ja der er jo ikke meget andet at sige Wauuuuuuu hvor er du bare dygtig og ja selv ville jeg ikke tro jeg kom til at lide den gule men er blevet lidt vild med den og her viser du bestemt hvor flot den kan fremstå SUPER.Forsat rigtig god dag til dig.Kram Else

Unknown sagde ...

wauuu - hvor er du godt nok produktiv, det er bare nogle skønne ting du får lavet.

Lulufant sagde ...

Det er bare så dejligt at få en kommentar med på vejen, så tak for det :)
Sjovt nok, var også jeg meget i tvivl om jeg kunne li' Maggie yellow, idet den er gul og ikke just min ynglingfarve. Men jeg tænkte at hvis jeg prøvede at købe et viskestykke i det kunne jeg måske komme til at holde af denne også. Nu hjalp det så også når man mikser den sammen med de andre stel, så bliver den faktisk ganske sød og passer fint med resten. Jeg syntes at den står så fint med stjernerne <3
Mange knus Tina

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Lulufant sagde ...

Tak Susi ;O)
Det var da så lidt.. det er jo derfor vi er her på bloggen. For at dele tanker, glæder og sorger. Kreative ide'er og være til inspiration for sig selv og andre.
Hvis jeg kan sætte andre igang,med at være kreative, så må jeg da gøre noget rigtigt her på bloggen.
Og det gør mig bare til en super stolt "bloggermor"
Stort knus herfra Tina