mandag den 26. august 2013

Farvernes magi

Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker at eksperimentere med farver og alt hvad der rør sig alt inde for indretning. Jeg har leget lidt med 4 forskellige tema look i vores stue. Meget nemt og sjovt at lave, hvis man er lidt i tvivl om hvilken stilart man har lyst til at have i hjemmet. Det kraver blot, at man har lidt af hver farve. I denne omgang har jeg valgt farve temaer rød/blå, grøn, lyserød og til sidst lyseblå/grå.
Jeg blev faktisk selv meget overrasket over hvor lidt der skulle til, før jeg syntes at hele stuen fik et andet udtryk og jeg blev faktisk ret vild med een af dem. Kan du mon gætte hvilken een ?? Og hvilket farvetema er dit ynglings??

Har taget tonsvis af billeder så af hver farvetema, har med vilje bibehold nogle af de samme opstillinger så man kan se hvor lidt der skal til, så det kun er farverne som gør indtrykket.

Rødt/ lyseblå tema

Lysegrønt tema

Lyserødt temaLyseblåt/lysegråt tema
Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

Solvejfire sagde ...

Meget forskellige udtryk og rigtig sjov :) men lidt tidkrævende, ikk?
Nå men jeg vil skyde på, at det er den lyserøde stuen , du foretrækker, ud fra hvad jeg tidligere har set i din indretning, som iøvrigt altid er rigtig fin og meget kreativ, kan særlig god lide, at du kombinerer greengate med andre ting også hjemmelavede ting og mindre bekostelige ting end greengate :) giver det mening :)
Personlig ville jeg måske helle mere til den lyseblå/røde eller lyseblå/grå :)
Nå men god lulu :)

Monika Poźniak sagde ...

<3 <3 <3

Carli sagde ...

Lyseblå/grå!!
Men vild med den grømme kuffert under dit sofabord :)