mandag den 28. februar 2011

Mine kager :D)

Jeg har haft mange skøre ideer igennem årene, men en af dem har hold fast i mig..
Og det er mine kager.. Jeg eeeeeellsker bare at lave kreative kager og så smager de jo også godt <3

Her er nogle af de kager jeg har lavet indtil videre..

5 kommentarer:

Anna Berit sagde ...

Hold da op, hvor er du dygtig!!! Jeg er målløs af beundring! Jeg er en ivrig følger af din blog og glæder mig til alle nye indslag. Knus

Tina sagde ...

Til Anna Berit.
Tusinde tak for de fine ord. :) Det er super skønt at blive bekræftet i, at det man gør er flot. Så det sætter jeg meget pris på de ord , du skriver..
Og fantastisk dejligt at du har lyst til at følge mig..
Jeg håber at jeg kan bruges til lidt inspirtation for andre..
Stort knus herfra
Tina

Anonym sagde ...

Hej Tina, jeg er helt mundlam over dine evner, det er uvirkeligt" så dygtig du er,du må da ha´en uddannelse i dine udfoldelser, det er helt vildt, og dine (kopier) af Maileg figurerne er jeg helt vild med, jeg elsker din blog og, bliver vildt inspireret til alt muligt, jeg er ikke i nærheden af dine evner, blot en prik i luften ,haha, glæder mig altid til at se hvad du har lagt ud til os kreativ-hungrende blogafhængige (griner) rigtig god jul til dig og dine, og tak for en "awsome blog" Hilsen Helle.

Lulufant sagde ...

Tusinde tak Helle :)
Det var vel nok nogle flotte ord du giver mig. Det varmer mig rigtig meget inden i.
Jeg har ikke nogen uddannelse inde for det kreative, det er "selv lært", som man måske kalder det. Men det kunne da være rart at have "rigtige" papirer på det man kan lave, jeg har bare ikke lige finde en uddannelse som passer ind i mit spektrum. Jeg elsker jo at være multi kreativ, bage kager, dekorere, male tegne og skabe figurer med hænderne. Så jeg syntes at det er svært at begrænse sig. Håber sådan lidt på, at der en dag en der banker på min dør og siger - Dig kan vi godt bruge med dine evner.
Meeen..... Det er jo også bare ønske tænkning.
Så indtil videre deler jeg gerne ud af mine kreative evner til Jer, så det er så dejligt at høre når der er nogen der sætter pris på det jeg laver :)
Du må bestemt også have en rigtig dejlig jul Helle.
Og tak igen for de søde ord :)

Anonym sagde ...

Hejsa :-)

ihh,,,Skulle lige se hvad du havde skrevet, hihi... Århh du er så beskeden altså, du er simpelthen så talentfuld, jeg må indrømme at jeg "prøvede" det samme som du , lavede en kopi af en lille Maileg nisse i fimo, den blev lidt skæv" men sjov, og gav den samt nogle hjemmebagte kager som julegave til mit praktiksted, (hos en dyrlæge) hvor de flippede helt ud og spurgte om jeg ikke kunne lave flere, så kunne de sælge dem for mig, så jeg grinede og sagde de kunne bare kikke på din blog, så skulle de se ting og sager, så nu ved du, der sidder en dyrlægedame og savler over dine flotte ting.. så bare sig til hvis du vil sælge.. :))

Har du overvejet at åbne en lille netbutik..vi står allerede herude og venter ;) jeg er ved at lave lager til min butik. Skal bare finde det rigtige navn, så skal jeg igang i det nye år.....

Rigtig godt nytår til dig og familien og dine skønne unger.

Hej fra Frederiksværk. Helle :)