torsdag den 28. november 2013

Mit julehjem 2013

Nu varer det ikke længe før juletiden for alvor begynder og herhjemme har vi pyntet huset færdig for længst. Jeg elsker denne hygge tid og ser frem til december hvert år. Det tager altid en hulens masse dage for mig at pynte op, nogle gange uger, fordi jeg stort set til hver jul har en lille ændring i indretningen i vores lille hjem. Jeg har jo en svaghed for loppemarkeder og der bliver jo lystigt slæbt hjem derfra, samt møbler der er sat til storskrald og fra genbrugen. Så der er altid nye ting og vores indretning er derfor altid anderledes fra år til år til jul. Så tingene må finde nye pladser HVER år.. Skidt pyt jeg nyder det jo, så for mig er det bare en fest.
Så sådan ser vores julehjem så ud dette år.
Skal lige huske at sige at der er mange - altså sådan rigtig rigtig rigtig mange billeder.


10 kommentarer:

Mette, FjellroMantikk ♥ sagde ...

Finner ikke ord....Du er bare så flink!!!Her var det masse herlig juleinspirasjon å hente♥
Så gjennomført og lekkert☺☺☺

Ønsker deg en fin førjulstid.

Klem fra Mette.

Linchen sagde ...

absolutely amazing!!! ♥♥♥

Ditte sagde ...

Meget smukt julehjem ;)

Susanne sagde ...

Ohhhhhhhhh i am in LOOOOVVVVEEE with your home!!!!!! i love your pictures so much. Your home is soooo beautyful. I cant say everything else!!!! I am so happy when i see your Blog!!! Greetings from Germany yours Susanne

toves sammensurium sagde ...

Wow!!!!!!!!!!
Her var det maaaaaange bilder,det ene finere enn det andre,som viser ditt sjarmerende og utrolig koslig pyntede julehjem!!!Så herlig det er hos deg!!!!!!!!!Takk for all den fine inspirasjonen,jeg skal pynte i helgen,dette var et inspirasjonskick !!!
Kos deg denne flotte tiden fremover!
Toveklem:)

Villa Josefina by Sabine sagde ...

Wow! I like :)))
Wonderful

❤Coco Rose❤ sagde ...

Wow, such a lot of beauty in a post!

xxx

Indretning og ideer i sommerhusstil sagde ...

Wauuu Tina hvor ser det hyggelig ud, Dine børn må syndes de er i selveste juleland :-) Du har gjort det rigtig rigtig hyggelig. Knus og rigtig god DECEMBER HYGGE Else

Stilbruch sagde ...

Wunderschön, ich liebe es!

Viele liebe Grüße
Simone

Lulufant sagde ...

Wauuu tusinde tak for kommentarene. Jeg elsker at nusse om mine ting og denne tid her i dec. er jo ekstra hyggelig, fordi man kan slå sig lidt løs så at sige, med at dekorere og pynte med lys og hygge. Hvad med Jer har I fået pyntet op i Jeres hjem endnu ?

Juleknus fra mig