søndag den 4. december 2011

2. Søndag i advent... Juletræet med sin pynt

Vi har fået juletræ i vores lille hjem, det var ellers ikke meningen af vi skulle have det i år. Jeg syntes efterhånden at de er blevet så kostbare. .
I mandags var Andreas og jeg oppe i Rema 1000 får at købe lidt ind. Og der var de sødeste små juletræer i ca. 120 cm højde. Prisen var til at overkomme 160 kr. og da vi fik lov til at åbne garnet der var omkring træet så vi kunne se det, var det bare så flot. Helt kegleformet og tæt som jeg bedst kan lide det. Og så var der jo ikke så meget at gøre, ind at få det ind i bilen og så hjem med det.. Jeg har sat det lille træ op i en stor zink spand som jeg havde købt i Netto, så ser der jo også lidt højere ud ind ellers og gaverne kan nemmere komme under. Herhjemme pynter vi altid juletræet med det samme, så vi kan få glæde af juletræet resten af december op til jul. Længere nede på billederne kan I også se min nye julesæk som jeg har lavet, samt en nymalet julekurv.

 Ønsker Jer alle sammen en glædelig 2. søndag i advent.

Julesækken har jeg selv syet af sækkelærred og derefter malet en stjerne og Greengate's mærke på, samt mit eget med en rød Posca tush. Til sidst har jeg lukket juleposen med bånd fra Maileg.

Den store julerotte med vesten og den lille rotte med det hvide/grøn stribet halstørklæde har jeg syet for 2 år siden, de kommer frem hver jul. Og de passer fint til min Maileg gris og min rotte fra Maileg (den med det hvide og lyseblå halstørklæde)
Denne gamle cykelkurv har jeg har købt på genbrugen for et par år siden, den har jeg også malet en stjerne og tal på, så den passer her op til jul.


15 kommentarer:

Else sagde ...

Er så fin den sæk har også fundet min frem for at lave en god ide Tina du der fik Og sikke et fint juletræ ja så langt er vi ikke nået inu.Knus og rigtig dejlig dag til dig og familien.Else

Betina sagde ...

Hvor er det et flot lille juletræ. Og de rød/hvide bånd er da bare s søde på det. Tina må jeg ikke lige spørge sig hvor du har fundet det fine snevejr du har på din blog. Jeg har fundet noget, men det er slet ikke så fint og tæt som dit. Rigtig god søndag fra
Betina

Else sagde ...

Hm nu har jeg lige prøvet at skrive men den kom ikke på her under kommentar meget mærkeligt Tina.Knus Else

Anne O sagde ...

Meget smukt træ og smukt pyntet. Hvor er der hyggeligt hos dig. Den julesæk og kurv er også virkelig flotte. Fortsat dejlig søndag. Knus Anne

Lulufant sagde ...

Tak Else,, Ja, jeg er faktisk også glad for julesækken den skal bruges juleaften.
Hej Betina. Nu kan jeg jo selvfølgelig ikke huske siden, men den var ikke dansk. På den kunne man både vælge farve str. og hvor mange snefnug der skulle falde.. Her er adressen.. Prøv den..
http://bloggerstop.net/2008/12/add-falling-snow-flakes-flowers-leaves.html Håber at det lykkes for dig.
Tusinde tak Anne. Der skal somme tider faktisk ikke så meget til og ændres før det kan bruges og så " godt" ud.. ( Kurv/ julesækken )Det nyder jeg virkelig og så er det så nemt på den måde..
Ha en fortsat dejlig aften til Jer.
Knus Tina

Solvejfire sagde ...

Hvor ser det bare fint ud, dit lille juletræ :) også en sød sæk du har fået lavet

Lulufant sagde ...

Tusinde tak Solvejfire.. Det var det lille træ vi valgte i år og det er jeg bare så glad for, og så kan jeg flytte rundt på det vis jeg har lyst.. dejligt nemt.
Knus Tina

Esmeralda & Co sagde ...

Hej Tina!
Tusind tak for kommentaren på min blog og deltagelse i min Give avay. Og sikke da en LÆKKER blog du har meg SKØNNE SKØNNE sager, så fint det du selv laver også
Kh Anja

Esmeralda & Co sagde ...

ps<<<<<. har linket til din fine blog på min blog også

<<<<<<kh <anja

mette sagde ...

Er begyndt at følge din blog for nylig, og får en masse gode ideer fra dig:-) jeg læste dit indlæg idag og kunne skimte det smukkeste hvide skab i baggrunden, må jeg spørge hvor du har fået det fra? Det er lige sådan et møbel jeg selv er på udkig efter:-) kh Mette

Lulufant sagde ...

Hej Anja.. Selvfølgelig vil jeg gerne følge din søde blog :) Har du fundet løsningen på dit kommentar-problem??
Engang imellem er der problemer med blogger, jeg har også haft dit problem. Når jeg loget ind satte jeg IKKE flueben ved - forbliv logget ind. Prøv det.. Jeg gjorde det i et par dage og så virkede den igen..
Og tusinde tak fordi du har lavet sådan et fint link til min blog, det havde du ellers ikke behøvet, så det er rigtig sødt af dig Anja..
Håber snart at du finde ud af problemet på bloggen..

Hej Mette.. Tusinde tak for din søde kommentar, det er bare super dejligt når det er nogen der har lyst til at følge min lille blog, så må jeg da gøre noget rigtigt :) Og velkommen til selvfølgelig :)
Mit karlekammerskab er også bare mit ynglings skab. Jeg havde i rigtig mange år ønsket mig sådan et, men viste at de var dyre.. Så en dag for ca. 4 år siden kørte vi en tur til Sengeløse og der støtte vi på en antik/loppehandler som KUN har åben i weekenderne og der stod det. De var igang med at sætte det i stand, så jeg fik det til en fantastisk pris 600.- Det eneste jeg skulle gøre var at sætte nye lister på omkring glas vinduet og et nyt glas i og så en gang maling... Det er mit bedste køb til dato. Jeg ved at butikken/loppehandleren stadig ligger der for jeg kommer der en gang om året. Jeg kan selvfølge bare ikke huske adr. :/// Jeg kører bare, men måske man kan google det. De havde tit/ måske stadig nogle..
Knus fra Tina

Guldloks moster sagde ...

Neeeeej hvor er det bare et fint juletræ og hvor er det bare fint pyntet - og den sæk du har lavet er da bare for skøn, det ser super godt og rigtig hyggeligt ud.

Knus

Birgitte med Annekset sagde ...

For hulen Tina!! Misundelse er altså en grim ting, men jeg indrømmer, jeg mærker den en smule.. ;-) Er helt vild med dine julesokker, sækken, kræmmerhuse og og og.. :-)
Ha´en skøn december uge
Kram Birgitte.

Ps. 3 gang er lykkens gang måske, uden alt for mange stavefejl og læsebriller på. :-)

Lulufant sagde ...

Tusinde tak Guldloks moster for din søde kommentar, den er jo meget simpel og let at lave julesækken. Den koster max 20 kr. at lave så der kan de fleste være med..

Thi hi.... Birgitte.. Du er for sjov,,, kan se på min mail at du prøvede hele 3 gange for det lykkes.. Skidt pynt med de stavefejl, vi er jo kun mennesker.. :) :) :) Det gør det bare mere hyggeligt at du prøver igen og igen.. Jeg har selv prøvet det flere gange, og jeg trækker bare smilebåndet over det :) :)
Du behøver da ikke være misundelig, tro sagtens du selv kan lave det selv, hvis du bare har en symaskine i nærheden... Min er desværre jo brudt sammen, så jeg må ty til andre midler i øjeblikket..
Og tak i lige måde.. Du / I alle sammen må bestemt også have en dejlig uge..
Knus Tina

stricksonne sagde ...

deres billeder er sååå smuk igen! Jeg elsker deres julepynt, er alt vælges, så kærlig! Jeg vil gerne ringe til mig med en kop kakao sat under deres juletræ pyntet sødt! Love, Angie