fredag den 7. juni 2013

Leger med farver

Det er det jeg har gjort i køkkenet, jeg syntes at det er sjovt at se hvor meget farver kan forandre et udtryk og for den sags skyld også ens humør.. I dette tilfælde er det vores køkken som jeg har leget med farver i. Som I nok kan se skrider det langsom frem med køkkenet, de gamle grimme fliser er blevet revet ned og ny vægbeklædning er kommet op i form at spånplade med spor, som vi så har fået malet hvide og lister er kommet på til den dog stadig gamle bordplade. Bordpladen .. ja den må vente lidt på sig endnu, da der jo lige skal være lidt penge i kassen igen eftersom at jeg har været til Greengate's lagersalg i går ( hvis du stadig ikke har nået det endnu kan det stadig nåes, da det først lukker i aften kl. 18, der er masser af gode tilbud på Greengate det er bestemt et besøg værd )
Nå, men lige tilbage til farverne..
Jeg har altid været meget sparsom med den røde, men mindre at der er jul altså.. Men her på det sidste syntes jeg, at det ser lidt friskt ud med lidt rødt iblandt alle mine pasteller. Så har lige for en stund skiftet mine grønne og lyserøde ting ud med det røde for at se hvilket udtryk det giver i køkkenet og det er nu slet heller ik så dårligt endda  :D  Kan dog ikke love at det forbliver sådan....... men ind til videre syntes jeg at det er lidt fedt på den gode måde.
Her er dog kun lige vist et udsnit af endevæggen da jeg syntes at den er mest interessant lige i dag. Hvem ved i næste uge er vores køkken måske i andre farver. Det er fordelen ved Greengate som jeg jo er fuldstændig skør med, at man kan mikse og matche til lige den stil man kan li' eller er i humør til.
Min veninde og jeg oprettet en gruppe på Facebook for et par mdr. siden, har selvfølgelig bare glemt alt om lige at få det nævnt her ved anledning.
Gruppen er for Jer som elsker Greengate. Gruppen hedder på Facebook : Gruppen for de tossede Greengate tøser. Så hvis du er fuldstændig tosset med Greengate så er det i vores gruppe du skal melde dig ind. Du har blandt andet mulighed for at sælge, bytte og købe dit nye, gamle Greengate eller søger efter det du lige står og mangler af det. Ellers er der en masse flotte billeder derinde som alle de andre medlemmer ligger ind af deres Greengate.
Sååååå håber vi ses derinde..
Den store hvide kurv er en jeg fandt på loppemarked til 15 kr. og så har jeg bare syet et betræk til den så den af viskestykker, så kurven passede til resten af huset :D En nem og billig løsning på at fikse en kedelig kurv op på.

Røde og blå toner i køkkenet
4 kommentarer:

Dorthe ◕‿◕ sagde ...

Det ser rigtig fint ud, du er vildt god til at mixe farverne og få det til at se rigtig godt ud sammen :)
Hav en dejlig weekend, vi ses nok inde i jeres FB gruppe :)

Lulufant sagde ...

Hej Dorthe :)
Tusinde tak, men Greengate gør det nu også meget nemt når de laver så mange flotte ting som passer sammen på den ene eller anden måde.. Du skal være hjertelig velkommen :)

Stjernesysler/Sommerpaletten sagde ...

Hej Tina ser super godt ud og meget mere luftig :-) SMUKT er vel ordret for det og et skøn sammensætning Kram Else

Blogger sagde ...

Do you need free Google+ Circles?
Did you know that you can get these ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?