søndag den 25. november 2012

Stemningsbilleder fra Tivoli 2012

Brian og jeg var en tur ALENE***  i Tivoli igår eftermiddags, imens mine forældre passede vores drenge. Det var virkelig tiltrængt og skønt lige at få hvilet hovedet i et par timer. Det sker meget sjældent at vi kan kalde os "børnefri" herhjemme, så da mine forældre tilbød at passe vores 3 drenge, slog vi selvfølgelig til. Dagen blev brugt på at slappe af med en hyggetur til Tivoli, hvor der lige nu er pyntet op til den smukkeste julefest. Der er så hyggeligt at gå rundt derinde og jeg kunne tydeligt se, at vi ikke var de eneste der havde fået den geniale plan at gå derind og nyde den dejlige stemning ^_^
Vores alenetid blev desværre ikke så lang alligevel, da mormoren ringede kl. 19.30 og sagde at Elias vores mindste dreng, havde meget høj feber.. Så vi var en tur til lægevagten kl. 00 om natten og der sad vi så ellers og ventede i 1½ time før vores nr. blev trukket..  Elias fik konstateret kraftig halsbetændelse, så vi måtte også lige et smut forbi døgn apoteket kl. møg  02.00 om natten for at få noget kras børste penicillin til lillemanden.
Men Brian og jeg nåede da trods alt at få 7 timer sammen, så lidt har da også sin ret, og det var bare så hyggeligt og lige hvad vi begge trængte til..
Så hvis du ikke har fundet julehumøret frem og mangler lidt julehygge, så er da bare at fatte tophuen og vanterne på og så afsted til Jul i Tivoli ***2 kommentarer:

Frøken Kristine sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud ! Og dejligt med en "alene-tur" :)

Rigtig god søndag ...

Esmeralda & Co sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud,vi skal også derover om 14 dage dog med unger vi tager en weekend til Kbh og får Julehygget og overnatter på Skovshoved Hotel, skønt.
Men øv øv for jer at i blev kaldt hjem til en syg dreng håber han er bedre nu.
Kh Anja