fredag den 31. august 2012

Sushi, Sushi, Sushi.....

Først en STOR tak til ALLE Jer som har lagt en virkelig sød hilsen til både mig og min familie igår, jeg blev så rørt over at der var så mange af Jer der tog Jer tiden og lysten til at læse hvad jeg havde på hjertet. Jeg ville jo bare have lidt luft så jeg regnede slet slet ikke med så mange støttende kommentar fra Jer. Tusinde tusinde tak. Jeg har hørt fra min mor der lige har besøgt hende igen, at min mormor gør fremskridt. Hun er så småt begyndt at spise igen ( lidt suppe) efter en uge uden mad og har siddet et kort øjeblik lidt op i sengen. Så det er store ting, når jeg tænker på hvordan det så ud i starten af ugen. Så nu kan jeg så småt begynde at se fremad igen med den nye ro i sindet. Så mangler jeg bare min egen svimmelhed og hovedpine skal forsvinde. Men det kommer vel hen af vejen...  Så endtil videre sejler jeg bare lidt rundt ( føler det som om at jeg er skide fuld og på rulleskøjter) men det kan ved også være sjovt nok for en stund, hvis man er til sådan noget..  ( det er jeg bare ik'))))!!!

 Jeg har i en del år gerne ville prøve at smage Sushi, men fik det aldrig gjort, da min kære gemal var skrækslagen for at smage det. Men da jeg var på tøse ophold i juni mdr, fik jeg endelig chancen for at smage det. Og jeg var selvfølgelig vild med det, siden hen har jeg fået lokket Brian med på divs. Sushi restauranter og nu elsker han det også..
Det eneste problem er nu at det er så hulens dyrt at spise, specielt når man har lyst til det hele dagen og drømmer om Sushi om natten :))) Så jeg tænkte at det måtte jeg da kunne gøre billigere selv - Og det kan man, til og med MEGET billigere.....
Godt nok skal man lige have sig de fornødne redskaber (bambus måtte) og ingredienser, men når du så har det på plads, er det bare om at komme igang med at lave Sushi.
Det eneste du skal tænke på hvis du vil bruge rå fisk er at man skal lægge den ferske laks eller andens slags fisk i fryseren i min. 2 døgn for at dræbe de parasitter der kan sidde i fisken.
Jeg har endnu ikke prøvet at lave Sushi med laks endnu, da min ferske laks først kom i fryseren i går aftes, så det må vente. I de ruller I ser her har jeg brugt Crab sticks og kongerejer. Det er nu heller ikke så værst, for det smager fantastisk. Dette er mit første forsøg på selv at lave min egen Sushi og jeg syntes da at det ser OKEY lækkert ud.
Hvis du selv er vild med Sushi og endnu ikke har prøvet at lave det selv, så skynd dig at komme igang det er nemt og sjov.
På denne webbutik Sushi butik kan du læse alt om opskrifter og hvilke ting man skal bruge til at komme godt i gang. De fleste ting kan købes derinde ellers prøv din lokale thaiforhandler/butik hvis du har sådan en i nærheden. Bilka/ Føtex og Metro fører stort set også alle af de ingredienser som man skal bruge.
Jeg har lavet 3 forskellige slags Sushi og det tog ingen tid.

Velbekommen !! Og rigtig god weekend til Jer alle !!


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da helt kæft, hvor er du altså bare dygtig Tina.
Hvor ser det professionelt og flot ud. Hvordan smagte det så?
Jeg er stolt over, at du er min datter, fordi du er så dygtig til at lave alt med dine hænder. Du har vist arvet din fars gener.
Kærlig hilsen
Lillemor

Lonni´s verden sagde ...

Det ser virkeligt lækkert ud.
Har heller aldrig selv smagt det, men alle siger at det er rigtig godt. Så nu må det snart være min tur også.
God weekend til dig.

Anonym sagde ...

Hej søde er der overhovedet noget du ikke kan,du er dæleme dygtig,superwoman siger jeg.tak for de fede fotos,nam nam. Glæder mig så meget til at vi skal ses .knus fra heidi