torsdag den 15. marts 2012

Gammeldaws højstol til Maileg kanin

Endelig fik jeg taget mig sammen til at male denne søde gammeldaws højstol. Det er jo efterhånden ingen hemmelighed at jeg har en svaghed overfor Maileg. Så da jeg så denne stol for ½ år siden i en genbrugs butik, vidste jeg bare at den måtte jeg eje og for søle 20 kr. Fundet for de penge syntes jeg.
Jeg har desværre ikke fået taget noget billede af den før jeg fik igang, men farven var bestemt ikke køn. Den var en blanding imellem rosa/kobber farvet en meget mærkelig farve og bestemt ikke i min smag. Nu har den fået en opfriskning i form af maling og lidt decoupage. Syntes selv, at den er blevet rigtig fin. Det gamle børne porcelæn er fra den lokale genbrugsbutik til 2 kr.
Så nu kan mine kaniner både sidde med til bords ved spisebordet og så kan stolen også laves om til et legebord med stol.
Jeg har selv haft og siddet i præcis sådan en gammeldaws højstol da jeg var barn, kan huske at den var rød med en masse små klistermærker på. Elsker bare nostalgiske ting, som kan laves ny moderne igen.

4 kommentarer:

Anne O sagde ...

Hvor er den blevet fin - og også sengen! Du er bare så skrap til det med at male. Knus Anne

Lulufant sagde ...

Tusinde tak Anne :)
Engang imellem skal der slet ik så meget til for at tingene kan genbruges igen. Det er det jeg elsker ved det. At man kan se en stor forandring "bare" ved at male.
Ha' en dejlig aften.
Knus Tina

Sisse sagde ...

hvor er den rigtig sød Tina, Det er du godt nok god til rigtig fine billeder de små æg købte jeg også idag de er fra tiger Ikk

Knus Og dejlig aften

Sisse

Lulufant sagde ...

Tak Sisse :) Jo, det er de små chokoladeæg nemlig ;D)) De er bare så fine i farverne syntes jeg.
Tak i lige måde..
Knus Tina